MAJKA PREDOSETILA SMRT ĆERKE! Bahati vozač u BEOGRADU je UBIO i pobegao, a evo šta je MAJKA za to vreme radila!

Autor: Telegraf

Hronika

17.11.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas i tragedija zavladali su sinoć u Beogradu, kada je jedna mlada devojka izgubila život na pešačkom prelazu na Bulevaru despota Stefana.

MAJKA PREDOSETILA SMRT ĆERKE! Bahati vozač u BEOGRADU je UBIO i pobegao, a evo šta je MAJKA za to vreme radila!

Foto: Shutterstock

Nesrećna devojka je preminula nakon što ju je bahati vozač pokosio i potom pobegao sa lica mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, dok su lekari pokušavali da joj spasu život u kolima Hitne pomoći, majka devojke je neprestano zvala na mobilni telefon. Jedan od očevidaca je izjavio da je majka imala osećaj kao da je sve predosetila.

Tragedija se dogodila sinoć oko 20:30 časova, na Bulevaru despota Stefana kod broja 114. Vozač koji je pokosio devojku je pobegao sa lica mesta, a policija je odmah pokrenula potragu za njim.

Prema rečima sagovornika bliskog ovom slučaju, devojka je imala teške povrede glave i prestala je da diše dok su je vozili do Urgentnog centra. Uprkos pokušajima reanimacije, ona je nažalost preminula.

O ovom tragičnom događaju obavešteno je i tužilaštvo, koje će sprovesti istragu i otkriti sve detalje ovog nesrećnog slučaja. Javnost je potresena ovom vesti, a mnogi su istakli da je ova tragedija svega nekoliko metara od njihovog doma pokazala koliko su putevi u Beogradu opasni za pešake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading