TAJNI ŽIVOT MILICE KOSMAJAC: "Al Kaponeova" ćerka u burnom braku sa kriminalcem, a sada se povukla i vodi porodični biznis

Autor:

Hronika

16.11.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kosmajac, najstarija ćerka čuvenog srpskog gangstera Dragoslava Kosmajca, ponovo je bila u centru pažnje kada je jutros pronašla bombu ispred svoje kuće na Zvezdari.

TAJNI ŽIVOT MILICE KOSMAJAC: "Al Kaponeova" ćerka u burnom braku sa kriminalcem, a sada se povukla i vodi porodični biznis

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

 Ovo je bio drugi napad na njenu porodicu, a prethodni se dogodio pre nekoliko dana kada je bačena bomba na kuću njenog brata Lazara.  Milica je bila u braku sa Đorđem Zafirovićem Zafirom, koji je poznat po svom kriminalnom dosijeu i sukobima sa drugim kriminalcima kao što su "škaljarski klan" i Luka Bojović. Zafirović je ubijen u decembru 2018. godine u pucnjavi u Futogu. Iz braka sa njim, Milica ima sina Josifa.

Nakon smrti oca, Milica se povukla iz javnosti i posvetila se porodičnim poslovima zajedno sa bratom Lazarom, sestrom Jelenom i majkom Aleksandrom. Sve porodične firme registrovane su na Zvezdari, u Ulici Nikole Grulovića. Milica je uglavnom aktivna u poslovnim vodama zajedno sa članovima porodice, a bavi se raznim delatnostima kao što su ketering i nekretnine.

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

 

 


Jedna od njenih firmi je "Obrok home made catering", koja je osnovana 2018. godine, ali je uskoro odustala od ovog posla. Prema dostupnim podacima, ova firma je ostvarila promet od oko 7,5 miliona dinara u 2020. godini. Pored toga, Milica je i delimični vlasnik u dve porodične firme - "DKL investments" i "BKA 515 real estate", gde obavlja i funkciju direktora. "DKL investments" se bavi rentiranjem nekretnina, a u 2020. godini imala je promet od preko 44 miliona dinara. "BKA 515 real estate" takođe se bavi nekretninama, ali o poslovanju ove firme nema javno dostupnih podataka.

Milica Kosmajac je poznata i po svom učešću u nekoliko afera, ali se nakon smrti oca u aprilu 2020. godine povukla iz javnosti i posvetila se porodici i poslu. Njen otac Dragoslav Kosmajac bio je jedan od najmoćnijih kriminalaca u Srbiji, a njegova porodica i dalje živi u luksuznoj vili na Zvezdari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading