EPILOG PALJENJA UGOSTITELJSKOG OBJEKTA "OSKAR"! Osnovni sud u Novom Sadu odredio pritvor osumnjičenima - evo koliko će biti iza REŠETAKA!

Autor:

Hronika

15.11.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objekat koji je u vlasništvu A.Š.

EPILOG PALJENJA UGOSTITELJSKOG OBJEKTA "OSKAR"! Osnovni sud u Novom Sadu odredio pritvor osumnjičenima - evo koliko će biti iza REŠETAKA!

Foto: Shutterstock

Povodom događaja kada je u toku noći između 10. i 11. oktobra 2023. godine u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana došlo do paljenja ugostiteljskog objekta „Oskar“.

Objekat koji je u vlasništvu A.Š., te kada je u noći između 16. i 17. oktobra 2023. godine u Novom Sadu, u ulici Drage Spasić došlo do paljenja vozila marke „BMW X5“ u vlasništvu S.Ž., osumnjičeni D.K. (23) i D.K. (24) su dana 15.11.2023. godine pred postupajućim javnim tužiocem saslušani u prostorijama OJT Novi Sad, na okolnosti izvršenja dva krivična dela izazivanja opšte opasnosti iz člana 278. stav 1. Krivičnog zakonika, te je na predlog ovog Tužilaštva sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu odredio pritvor osumnjičenima u trajanju do 30 dana, shodno članu 211. stav 1. tačka 2. i tačka 3. Zakonika o krivičnom postupku.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading