ZAJEDNO SA OČUHOM PRETUKLA DEVOJČICU NA KOSOVU! Užas u Uroševcu - dete odvedeno u sklonište!

Autor:

Hronika

14.11.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena majka i očuh su privedeni zbog nasilja i kršenja porodičnog zakona.

ZAJEDNO SA OČUHOM PRETUKLA DEVOJČICU NA KOSOVU! Užas u Uroševcu - dete odvedeno u sklonište!

Foto: pixabay.com

Nakon jučerašnjeg napada majke i očuha na dvanaestogodišnju devojčicu albanske nacionalnosti sa Kosova i Metohije, ona je smeštena u sklonište. Incident se desio u Uroševcu, a tzv. kosovska policija je saopštila da joj je juče prijavljen slučaj nasilja u porodici.

Prema rečima policije, devojčicu su napali majka i očuh, a ona je nakon napada prebačena u sklonište gde će biti zbrinuta i zaštićena. Njena majka i očuh su privedeni zbog nasilja i kršenja porodičnog zakona.

Ovaj slučaj još jednom je pokazao koliko su deca izložena riziku u porodičnom okruženju. Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji se često ne prijavljuje, a deca su najčešće žrtve takvih situacija.

Prema statistikama, na Kosovu i Metohiji je zabeležen veliki broj slučajeva nasilja u porodici, ali mnogi od njih ostaju neprijavljeni. Uprkos brojnim kampanjama i inicijativama koje imaju za cilj da se ovaj problem reši, nasilje u porodici i dalje ostaje prisutno u ovom regionu.

Iako se ne navode detalji o motivima napada na dvanaestogodišnju devojčicu, ova situacija ukazuje na potrebu za ozbiljnim radom na prevenciji nasilja u porodici i zaštiti dece od takvih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading