JEDAN UHAPŠEN ZBOG ORUŽJA, DRUGI UBIO TROJE LJUDI, PA SEBE: Evo ko su sinovi Ljubomira Jovanovića Staklenog - "Sve i da je ubio 1000 ljudi, on je MOJ"

Autor:

Hronika

09.11.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Gvozdenom je uhapšen i njegov telohranitelj, inače bivši pripadnik policije Z. R.

JEDAN UHAPŠEN ZBOG ORUŽJA, DRUGI UBIO TROJE LJUDI, PA SEBE: Evo ko su sinovi Ljubomira Jovanovića Staklenog - "Sve i da je ubio 1000 ljudi, on je MOJ"

Foto: Društvene mreže

Porodica Ljubomira Jovanovića Staklenog, poznatog Surčinca, ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Najnovija vest da je njegov sin Gvozden uhapšen, podsetila je na jezivu priču o njegovom pokojnom sinu Dragoslavu Jovanoviću koji je 2019. godine pucao u svoju suprugu Teodoru, a nedugo nakon toga je otkriveno da je odgovoran i za trostruko ubistvo - Neđe Šubare (42), Darinke Šubare (75) i Milje Petković (80).

Gvozden Jovanović je uhapšen zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i ometanja policije.

Sa Gvozdenom je uhapšen i njegov telohranitelj, inače bivši pripadnik policije Z. R.

Oni su prema nezvaničnim informacijama u trenutku hapšenja bili u društvu navijača Partizana, koji su nosili pištolje bez dozvole.

Dragoslav izmasakrirao troje ljudi

Ovo je drugi sin Staklenog koji je odavno poznat policiji, a priča o Dragoslavu Jovanoviću i danas budi jezu, od kako je 2019. godine otkriven jezivi zločin.

Tada je upravo Stakleni posumnjao da njegov sin, koji je preminuo nakon što je pucao sebi u glavu, ima veze sa trostrukim ubistvom i sam to prijavio policiji.

Naime, Ljubomiru Jovanoviću je radnica perionice koju drži u Surčinu rekla kako je njegov mlađi sin, Dragoslav, nedavno na pranje dovezao svoj automobil koji je bio pun tragova krvi. Tada joj je rekao da "drži jezik za zubima", ali devojka je sve ispričala njegovom ocu. U Jovanovićevom automobilu nađen je mobilni telefon koji je pripadao Neđi Šubari, Jovanovićevom saradniku, koji se u tom trenutku vodio kao nestao.

Policija je zatim opkolila ovaj kraj, otvorila septičku jamu na kraju Jovanovićevog placa, na zapuštenom delu iza zgrade u kojoj je izdavao nekoliko stanova i lokala i gde je njegov sin Dragoslav držao kafić, i u njoj našla tela nestalih u poodmakloj fazi raspadanja.

Tada je otkriveno da su Neđa, Darinka i Milja pre ubistva mučeni, a oko vratova ubijenih žena bio je obmotan kanap i za njega zavezan po jedan betonski blok!

Naime, Jovanović je prvo juna 2019. godine nasred ulice u Bloku 45 pucao u grudi i ruku svojoj supruzi Teodori, koja ga je napustila jer ju je tukao.

U suprugu je pucao pred njihovim 11-mesečnim sinom, a potom se preko parka dao u beg. Međutim, kada je video da policajac juri za njim, Jovanović mlađi je pucao sebi u glavu. Četiri dana su se lekari u Urgentnom centru borili za njegov život, ali je podlegao povredama koje je sebi naneo.

Svega nedelju dana kasnije otkriveno je da je Dragoslav nekoliko dana pre nego što je pucao u suprugu, uz pomoć tri saučesnika, počinio trostruko ubistvo i pokušao da prikrije tragove zločina.

Gvozden branio brata

Porodica Staklenog je svojim nastupima nastavljala da iznenađuje javnost, a Gvozden koji je sada uhapšen za medije se oglasio te 2019. godine.

- Sve i da je Dragoslav pobio hiljadu ljudi, on je moj brat i ja ga volim najviše - rekao je Gvozden kratko, a potom otišao nazad u luksuznu vilu ove porodice, nakon što je otkriven jezivi zločin koji je njegov brat počinio.

Ko je Stakleni?

Ljubomir Stojanović, poznatiji pod nadimkom Stakleni, policijskim organima dobro je poznat otkad je i sam bio mlad. Bio je blizak prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, a nakon pokušaja atentata na njega u Surčinu 3. avgusta 2002. godine, kada je ubijen Ivica Nikolić, Jovanović je dobio status zaštićenog svedoka.

Prema pričama žitelja Surčina, ni posle toga nije živeo mirnim životom, a hapšen je zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Hapšen sa sinom i sa policijskom značkom

Stakleni i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj i značku Žandarmerije.

Posle saslušanja u policiji oni su pušteni, a krivična proces će najverovatnije biti usmeren samo protiv Gvozdena Jovanovića, pošto je on priznao da je pištolj njegov.

Stakleni se nakon nekog vremena navodno povukao iz žiže javnosti i posvetio biznisima u legalnim tokovima. Po Surčinu ima više placeva, zgrade i brojne lokale i stanove koje izdaje.

U Surčinu se i skućio, a oko vile u kojoj živi sa porodicom digao je ogromne zidine, a na svakom ćošku postavljene su kamere. Kamere se nalaze i duž cele ulice u kojoj stanuje, ali i u svim ulicama gde drži lokale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading