LOKOMOTIVA NALETELA DIREKTNO NA KOMBI! U vozilu bio bračni par - hitno prevezeni u bolnicu!

Autor:

Hronika

09.11.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznato šta je uzrokovalo sudar između vozila i lokomotive, a niži organi vlasti su odmah obavešteni o incidentu.

LOKOMOTIVA NALETELA DIREKTNO NA KOMBI! U vozilu bio bračni par - hitno prevezeni u bolnicu!

Foto: shutterstock

Policija

Jutros oko 6 časova, u selu Kočane, opština Doljevac, došlo je do teške saobraćajne nesreće na pružnom prelazu. Lokomotiva je naletela na kombi, u kojem su se nalazili muž i žena, rezultirajući ozbiljnim povredama obe osobe. Povređeni su prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Trenutno nije poznato šta je uzrokovalo sudar između vozila i lokomotive, a niži organi vlasti su odmah obavešteni o incidentu. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu je preuzelo nadležnost i trenutno sprovodi uviđaj kako bi utvrdilo sve relevantne okolnosti nesreće.

Do sada nije dostupna detaljnija informacija o povredama koje su pretrpeli muž i žena, ali se očekuje da će medicinski timovi pružiti dalje informacije nakon sprovedenih pregleda.

Zbog nesreće, saobraćaj na pomenutoj pružnoj deonici je u prekidu, dok će nadležne službe raditi na otklanjanju posledica i normalizaciji saobraćaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading