NA MESTU MRTAV! DRVO PALO NA ČOVEKA: Stravična nesreća, drvoseča nije imao nikakve šanse

Autor:

Hronika

08.11.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šumskom predelu Mačva kod Privlake, nedaleko od Vinkovaca, juče oko 11 sati dogodila se nesreća na radu u kojoj je život izgubio 43-godišnjak, državljanin Bosne i Hercegovine.

NA MESTU MRTAV! DRVO PALO NA ČOVEKA: Stravična nesreća, drvoseča nije imao nikakve šanse

Foto: Rina

 Prema informacijama koje su preneli iz policije, nesreća se dogodila dok je 43-godišnjak zajedno sa radnicima firme iz Gunje sekao drvo.

Kako je utvrđeno tokom istrage kojom je rukovodila zamenica Opštinskog državnog tužilaštva Vinkovci, nesrećni muškarac je u trenutku rušenja stabla, bez znanja drugog radnika, došao u područje pada stabla, koje ga je udarilo u glavu i telo. Prema rečima iz policije, 43-godišnjak je preminuo dok su ga prenosili do vozila kako bi mu pružili lekarsku pomoć.

Na mesto događaja je stigla i inspektorka zaštite na radu, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila usled povreda koje je doživeo od udarca stabla.

Ova nesreća još jednom je podsetila na opasnosti koje vrebaju radnike u šumskim predelima, gde su česte nepredviđene situacije i mogućnost povređivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading