RASPISANA POTERNICA ZA VLASNIKOM PIT BULOVA U OBRENOVCU! Žena hospitalizovana sa teškim telesnim povredama.

Autor:

Hronika

06.11.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva vlasnička psa, rase pit bul, napali su juče ženu, a potom njene sinove i unuka u Obrenovcu.

RASPISANA POTERNICA ZA VLASNIKOM PIT BULOVA U OBRENOVCU! Žena hospitalizovana sa teškim telesnim povredama.

Foto: Shutterstock

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu policija intenzivno traga za vlasnikom pasa, rase pitbul, koji su juče, u popodnevnim satima, napali mešanca, a zatim i komšinicu R. M. (76) koja je pokušavala da ih razdvoji, kao i njene sinove i unuka.

Žena je zadobila teške povrede i zadržana je u bolnici, dok njeni bliži imaju lakše povrede, u vidu ujeda i ogrebotina i pušteni su na kućno lečenje.

- Nije istina da su u pitanju četiri, nego dva psa - kaže portparolka.

- Incident se dogodio u Tamnavskoj ulici, kod broja 33. Po nalogu tužilaštva policija je ušla u dvorište kuće za koju se sumnja da su u njoj boravili pomenuti psi i tamo, nažalost, nisu pronađeni ni vlasnik, niti bilo kakvi boksovi ili kućice za pse. Pretpostavlja se, za sada, da su psi bili pušteni slobodno i da su nekako izašli iz dvorišta i obreli se na ulici. Za sada ne znamo da li su, možda, bili izgladneli, da li su ranije korišćeni u neke druge svrhe. U svakom slučaju, sklonjeni su sa ulice.

U toku su i sve ostale provere, počev od saslušanja oštećene R. M. koja ima prelom obe ruke i druge povrede kože i tela, ali i njenih bližih, kao i mogućih svedoka, pre svega komšija vlasnika pasa.

Kako se navodi, vlasnik pasa se samo povremeno pojavljivao u kući gde je držao pitbulove, kako bi ih nahranio, istrčavao i trenirao. Za njim je, inače, kako prenose Novosti, raspisana poternica.

- Dečko je imao problema sa drogom. Zato se i krije i samo povremeno dolazi u Obrenovac i kuću gde su psi. Ko zna gde boravi, a policija ga traži već duže vreme jer treba da ide u zatvor, na izdržavanje kazne, upravo zbog problema sa narkoticima.

Osumnjičenom se na teret stavlja teško delo izazivanja opšte opasnosti za koje Krivični zakon Srbije predviđa kaznu zatvora do osam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading