OVO JE UHAPŠENI MLADIĆ KOD OBRENOVCA, U KOMBIJU PREVOZIO KANABIS: Preko noći je počeo da vozi ''rendža'' od 60.000 evra! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.10.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.M. (25) uhapšen je u Grabovcu kod Obrenovca.

OVO JE UHAPŠENI MLADIĆ KOD OBRENOVCA, U KOMBIJU PREVOZIO KANABIS: Preko noći je počeo da vozi ''rendža'' od 60.000 evra! (FOTO)

Foto: MUP Srbije, Društvene mreže

Uhapšen M.M.

Policijski službenici u Obrenovcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su M. M. (28) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Naime, on se sumnjiči da je u svom kombiju prevozio oko 70 stabljika za koje se sumnja da su kanabis, a koje je policija pronašla prilikom kontrole na lokalnom putu.

Republika

Foto: Društvene mreže

M.M., uhapšen

Kako kažu meštani, M.M. se promenio preko noći, te su svi počeli da sumnjaju da se bavi nelegalnim poslovima.

- Teško je živeo ceo život, nije loš momak bio, dobar, radan. Bravar je po profesiji, time se i bavio, pokrenuo je i firmu svoju, non stop je bio po terenu. Međutim, preko noći se promenio, pojavio jedan dan tu u selu sa ''rendž roverom'', od 60.000 evra, počeo je da se bahati i ponaša raskalašno. Počelo je da se priča po selu da prodaje travu i eto, sad su ga uhapsili - priča meštanin sela Grabovac za Republiku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading