OTKRIVAMO! EVO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI KOD OBRENOVCA: Matija stao u odbranu oca, pa posle filmske potere primio ČETIRI METKA

Autor:

Hronika

30.10.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jurnjava po Obrenovcu je počela nakon što je grupa mladića pretukla Matijinog oca, kada je nedugo nakon toga, došlo i do stravične pucnjave.

OTKRIVAMO! EVO ŠTA JE PRETHODILO PUCNJAVI KOD OBRENOVCA: Matija stao u odbranu oca, pa posle filmske potere primio ČETIRI METKA

Foto: shutterstock, Društvene mreže

Policija u Obrenovcu, Ranjen Matija S.

Matija S. (27) ranjen je u noći između subote i nedelje, oko jedan sat posle ponoći, u mestu Stubline kod Obrenovca.

Kako nezvanično saznajemo, ceo okršaj je počeo na proslavi svadbe, kada je grupa mladića pretukla Matijinog oca i još dvojicu. 

Navodno, Matija je stao u odbranu oca i tako je došlo do sukoba.

Potom su svi seli u automobile i počela je jurnjava po Obrenovcu, a onda u jednom trenutku je došlo do pucnjave kada je Matija primio četiri metka.

Kako smo ranije pisali, Matija je, navodno, odbio saradnju sa policijom. Nije želeo da kaže ni gde je upucan niti na koji način.

Njega je u Dom zdravlja u Obrenovcu doneo otac, a kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, Matija ima krivični dosije i protiv njega su ranije podnošene prijave zbog tuče, razbojništva i krivičnih dela koja se vezuju za narkotike. Jedno vreme navodno je proveo i u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading