SAZNAJEMO! MUP ŠALJE SPECIJALNE EKIPE U OBRENOVAC!

Autor:

Hronika

31.10.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narednih dana će se pojačati kontrole na ulicama i u noćnim klubovima, a u Obrenovcu će biti ekipe Žandarmerije, Interventne jedinice...

SAZNAJEMO! MUP ŠALJE SPECIJALNE EKIPE U OBRENOVAC!

Foto: shutterstock, Društvene mreže

Policija u Obrenovcu, Ranjen Matija S.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, kako saznaje portal Republika.rs, nakon najnovijeg ranjavanja mladića, šalje specijalne ekipe u Obrenovac kako bi se stalo u kraj kriminalnim aktivnostima, a kao povod se navode učestali obračuni zavađenih kriminalnih grupa u ovom gradu.

Prema informacijama iz bezbednosnih službi Ministarstva unutrašnjih poslova, u Obrenovcu se zavađene grupe spremaju na osvetu.

- U krugovima bezbednosnih službi su dobili informaciju da se u ovom gradu sprema još obračuna, te je Ministarstvo odlučilo da odmah reaguje - navodi izvor za Srpski telegraf i portal Republika.rs.

Kako saznajemo, narednih dana će se pojačati kontrole na ulicama i u noćnim klubovima. U Obrenovcu će biti ekipe Žandarmerije i Interventne jedinice.

Pored pojačanih provera, kontrolisaće se i rad policijske stanice Obrenovac, odnosno kadropva na nižim nivoima jer se sumnja da postoji saradnja nekih ljudi iz policije i članova ekipa iz kriminogene sredine.

Da podsetimo, Matija S. (27) ranjen je u noći između subote i nedelje, oko jedan sat posle ponoći, u mestu Stubline kod Obrenovca.  

Matija S. je upucan sa četiri metka  i nakon toga prevezen u Urgentni centar.

Otac ga je odvezao u Dom zdravlja, no prema navodima, mladić je odbio da policiji otkrije na koji način je došlo do njegovih povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, Matija ima krivični dosije i protiv njega su ranije podnošene prijave zbog tuče, razbojništva i krivičnih dela koja se vezuju za narkotike. Jedno vreme navodno je proveo i u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Nakon ranjavanja Matije S, bezbednosne službe su, kako saznajemo, dobile informaciju da je moguće da će doći do osvete. A kao ovo ne bi bilo prvi put da su učestale pucnjave, MUP je rešio da odmah odreaguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading