''VIDE IM SE SAMO GLAVE!'' Stravični detalji nesreće kod Vladimiraca, jedan muškarac nastradao, od drugog ni traga!

Autor:

Hronika

06.11.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod Vladimiraca dvojicu muškaraca zatrpala zemlja dok su kopali rupu za ribnjak.

''VIDE IM SE SAMO GLAVE!'' Stravični detalji nesreće kod Vladimiraca, jedan muškarac nastradao, od drugog ni traga!

Foto: MUP Srbije

Vatrogasci u Vladimircima

Vatrogasci sapasioci i dalje pokušavaju da izvuku telo nastradalog muškarca na kog se obrušila zemlja tokom iskopavanja rupe za ribnjak u šumi u selu Krnule, kod Vladimiraca. On je bio sa još jednim prijateljem, a nažalost male su šanse da će i drugi čovek preživeti.

Tragedija se dogodila danas oko 17 časova, na nepristupačnom mestu u šumi kada se, kako se sumnja, veća količina zemlje obrušila na dvojicu muškaraca. 

- Meštani su javili da se nesreća dogodila tako što su dvojica muškaraca zatrpana u ribnjaku koji su kopali. Vatrogasci, policija i hitna pomoć odmah su izašli na tren. Kada su stigli jedan čovek im nije odgovarao na pozive te se odmah posumnjalo da nije živ, dok je drugi neko vreme komunicirao sa vatrogascima, ali nažalost i to je prestalo. Sumnja se da je i on podlegao povredama. Vide im se samo glave. Međutim, niko ne gubi nadu... - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

- Vatrogasci spasioci ne odustaju da ručno kopaju zemlju kako bi došli do njih. U tome im pomažu i meštani. Pretpostvalja se da su na dubini od oko tri metra. Još uvek nije poznat identitet zatrpanih ljudi kao ni njihove godine.

Na terenu su tri vatrogasna vozila, ali i komandant Policijske stanice u Vladimircima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading