IZA SEBE JE OSTAVIO ĆERKU I SINA! Porodica poginulog rudara neutešna: ''Ne mogu da se pomirim sa tim!''

Autor:

Hronika

05.11.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Dejana K. neutešna nakon tragedije koja ih je zadesila.

IZA SEBE JE OSTAVIO ĆERKU I SINA! Porodica poginulog rudara neutešna: ''Ne mogu da se pomirim sa tim!''

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Dejan K. (42) iz okoline Zaječara poginuo je zajedno sa kolegom Ljubišom B. (55) tokom separacije uglja u rudniku Lubnica, kada propao do dna bunkera sa visine od nekoliko metara.

 

 

Iza sebe ostavio ćerku i sina, a neutešne porodice i prijatelji su se danas opraštali od voljenih.

- Saučešće porodici, a Dejanu neka je večna slava i spokoj duši. Velika tragedija vas je snašla. Budite jaki i čuvaj dečicu - stoji ispod jednog od stotinu komentara ispod crne fotografije koju je na Fejsbuku okačila Dejanova supruga.

Republika

Foto: Printscreen/RTS

Rudnik Lubnica

- Ne mogu da se pomirim, ne mogu da prihvatim. Moje najiskrenije, najdublje saučešće tebi i deci - napisano je ispod objave.

Dejanov rođak istakao je i da njegova žena mora biti jaka jer je deci sada najpotrebnija.

- Dejane neka te anđeli čuvaju ostaćeš u našim srcima dok smo živi. Pamela budi jaka ti moraš živeti za decu, da ih izvedeš na pravi put, sada si im najpotrebnija. Iskreno saučešće, ljubimo vas i volimo - napisao je rođak stradalog.

Podsetimo, do nesreće u rudniku "Lubnica" kod Zaječara došlo je tokom radova na čišćenju zalepljenog uglja na obodima bunkera, na čemu su bila angažovana tri rudara, navodi se u preliminarnom izveštaju. Rudari su, kako je utvrđeno, tokom otkopavanja oboda jedan za drugim naprasno propali kroz ugalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading