VUKU URSULOVU ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO ČAĐE: Veštak bio dežuran!

Autor:

Hronika

04.11.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Ursulov tereti se za teško ubistvo Dragana Ristića Čađe u Kaluđerici.

VUKU URSULOVU ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO ČAĐE: Veštak bio dežuran!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Privatna arhiva

Suđenje Vuku Ursulovu za teško ubistvo Dragana Ristića Čađe u Kaluđerici u septembru 2020. godine odloženo je juče u Višem sudu u Beogradu, jer nije došao veštak balističar Dejan Belić.

Belić je sudu poslao dopis da je zbog trostrukog ubistva u Subotici formiran štab za rasvetljavanje tog zločina i da je on deo tog tima, te da je dežuran od osam časova i da zbog toga ne može da dođe na sud.

Novi pretres zakazan je za 8. decembar.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragan Ristić Čađa

Podsetimo, biznismen Dragan Ristić Čađa (61), vlasnik i suvlasnik nekoliko noćnih klubova i restorana, ubijen je nedaleko od svoje kuće u Kaluđerici. Njemu je napadač ispalio tri hica u glavu pred očevicima, a zatim pobegao do Mirijeva, gde je spalio automobil.

Čađino telo samo nekoliko trenutaka nakon zločina naišao je njegov najbliži komšija, koji nije imao predstavu šta se dogodilo.

- Video sam iz kola da neko leži na putu, a pored njega je bio upaljen automobil i otvorena vrata. Ležao je na stomaku u lokvi krvi, pa sam odmah pomislio da je oboren pešak. Odmah sam to javio policiji. Međutim, čim sam to uradio, čuo sam dve žene iza, koje su bile u svojim kolima, kako viču da je čovek upucan. Izašao sam iz vozila i video da je to moj dobri komšija Dragan - ispričao je za on za Republiku.

Ubijeni Ristić odranije je poznat policiji po više krivičnih dela, među kojima su nasilničko ponašanje i držanje nedozvoljenog oružja i osuđivan je dva puta, dok je jedan od njegovih sinova bio u zatvoru zbog ubistva iz 2008. godine koje se odigralo u navijačkom obračunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading