"KAD JEDNOM KRENEŠ PUTEM KOJI SVE NAS ČEKA..." Bol porodice Mateje Periša ne jenjava - potresna objava njegovog oca tera suze na oči

Autor:

Hronika

02.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, nakon tragične smrti sina Mateja, neretko objavljuje potresne poruke.

"KAD JEDNOM KRENEŠ PUTEM KOJI SVE NAS ČEKA..." Bol porodice Mateje Periša ne jenjava - potresna objava njegovog oca tera suze na oči

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, MUP hr

Nenad Periš, Matej Periš

Otac mladog Splićanina Mateja Periša (27), koji je tragično nastradao uoči dočeka 2022. godine, oglasio se potresnim rečima na svom Fejsbuk profilu i obratio se svom sinu koji se uoči dočeka 2022. godine utopio u Beogradu.

- A kad jednom i ti kreneš putem koji sve nas čeka, svetlo pravo nad tom stazom vodiće te do daleka, obasjaće tvoje lice, srećan bićeš, on te čeka, tad ćeš videti sjaj u oku nekog svog iz daleka - objavio je Nenad Periš.

Ispod ove objave komentari su se samo nizali:

"Pokoj večni udeli im Gospodine, i čuvaj ih u tvom nebeskom kraljevstvu"; "Šaljem zagrljaj podrške"; "Želim svu snagu Gospoda Vama", "Naš plavi anđele"; "Voljeni nikada ne umiru i večno ostaju u našim srcima" - neke su od mnogih reči podrške za Matejevog oca.

Podsetimo, posle potrage koja je trajala čak 139 dana, u Dunavu kod Ade Huje pronađeno je telo 27-godišnjeg Splićanina za kojim su policija, ali i ceo Beograd i Srbija, tragali još od kobne noći između 30. i 31. decembra 2021. Poslednji put viđen je ispred kluba “Gotik” gde je bio sa društvom iz Splita, odakle je otišao iz nepoznatih razloga.

Periša su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag. Kako je utvrđeno, nije bilo reč o nasilnoj smrti. Ova strašna tragedija spojila je u bolu i tuzi Beograđane i Splićane, ali i ceo region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading