POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE SLETELA S PUTA KOD BUJANOVCA: Primljena sa hematomom jetre - oglasili se iz Kliničkog centra u Nišu

Autor:

Hronika

31.10.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka E.S. (19) koja je noćas kolima sletela sa puta nalazi se na Klinici za anesteziju u jedinici intenzivnog lečenja.

POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE SLETELA S PUTA KOD BUJANOVCA: Primljena sa hematomom jetre - oglasili se iz Kliničkog centra u Nišu

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Devojka E.S. (19) koja je noćas kolima sletela sa puta u okolini Bujanovca, zbrinuta je u intenzivnoj nezi u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu i njeno stanje je trenutno stabilno, saznaje "Blic".

- Pacijentkinja E. S. (19) primljena je sa hematomom jetre. Svesna je, trenutno stabilnih vitalnih parametara. Nalazi se na Klinici za anesteziju u jedinici intenzivnog lečenja - kažu u UKC Niš.

Kako smo ranije pisali, mlađa ženska osoba teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u toku noći dogodila u selu Turija kod Bujanovca.

Prema navodima policije, u jedan sat iza ponoći, putničko vozilo marke "folksvagen", kojim je upravljala dvadesetogodišnja devojka, sletelo je sa puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading