HOROR U PROKUPLJU: Uleteo sa nožem u dvorište škole - prišao deci, ona pobegla u obrazovnu ustanovu!

Autor:

Hronika

30.10.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nož koji je imao mladić, kako kažu svedoci, bio je većih dimenzija, a u drugoj ruci je nosio pivsku flašu od dva litara.

HOROR U PROKUPLJU: Uleteo sa nožem u dvorište škole - prišao deci, ona pobegla u obrazovnu ustanovu!

Foto: RINA

Prava drama odigrala se u dvorištu Tehničke škole 15.maj u Prokuplju kada je pijani mladić vitlao nožem pred decom!

Sve se odigralo oko 19.30 časova, kada je mladić prolazio preko sportskog terena škole, koji je osvetljen. U jednom momentu je izvadio nož i vitlao sa njim u vazduhu. Obišao je školska vrata, i tada je primetio decu koja su sedela na klupi, a koja su bila vidno uznemirena jer nisu znala kako da reaguju.

Nož koji je imao mladić, kako kažu svedoci, bio je većih dimenzija, a u drugoj ruci je nosio pivsku flašu od dva litara. U jednom momentu je prišao na klupu u dvorištu i seo kraj grupe male dece, koja nisu imala više od devet godina, i koja su čekala da počne trening u sali tehničke škole.

- On im je nešto govorio, ali ga oni nisu razumeli. Onda je jedan nastavnik to primetio i otvorio vrata škole da deca uđu. Ka vratima je krenuo i mladić, ali je njemu rečeno da on ne može da uđe. Sve je to trajalo da kažemo minut- dva. Kada su mališani ušli u školu, on se okrenuo i otišao iza školske sale i u tom trenutku, bukvalno u istom minutu naišla je policijska patrola. Zaista su bili brzi, jer je jedna koleginica pričala sa policijskim službenikom pošto je pozvala policijsku stanicu , a oni su već naišli - kaže svedok onoga što se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading