NOĆAS SEVALE PESNICE PO LESKOVCU! Masovna tuča izbila na opštepoznatoj raskrsnici - ima povređenih!

Autor:

Hronika

30.10.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča je izbila oko 21 sat na raskrsnici ulice Đure Đakovića i ulice Solunskih ratnika.

NOĆAS SEVALE PESNICE PO LESKOVCU! Masovna tuča izbila na opštepoznatoj raskrsnici - ima povređenih!

Foto: Shutterstock

Noćas je došlo do dramatične masovne tuče u Leskovcu, gde su dve grupe mladića iz Radničkog naselja sukobile na ulicama, ostavljajući povređene i mnoga pitanja bez odgovora.

Prema nezvaničnim izveštajima, tuča je izbila oko 21 sat na raskrsnici ulice Đure Đakovića i ulice Solunskih ratnika. Nakon početnog incidenta, sukob se proširio i na obližnje ulice, stvarajući tenziju i nered.

Vlasti su brzo reagovale na dojavu o tuči, pa su stigli policija i Hitna pomoć. Nažalost, kada su stigli na lice mesta, akteri tuče već su se razišli, otežavajući pružanje pomoći i identifikaciju odgovornih. U toku je istraživanje događaja kako bi se utvrdili svi detalji i identifikovali učesnici.

Motiv ove masovne tuče za sada ostaje nepoznat. Lokalne vlasti i policija nastavljaju s istragom kako bi otkrili šta je dovelo do ovog nasilnog sukoba i da li postoje dublji uzroci koji stoje iza incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading