POLICIJA RAZOTKRILA PRAVU MALU FABRIKU ORUŽJA! Uhapšen muškarac iz Knića - evo šta je sve držao u porodičnoj kući

Autor:

Hronika

26.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

POLICIJA RAZOTKRILA PRAVU MALU FABRIKU ORUŽJA! Uhapšen muškarac iz Knića - evo šta je sve držao u porodičnoj kući

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Policija u Kragujevcu uhapsila je A. M. (54) iz okoline Knića, zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u porodičnoj kući i drugim prostorijama u okolini Knića koje koristi osumnjičeni, pronašla lovačku pušku, lovački karabin, malokalibarsku pušku sa dva okvira, vazdušnu pušku, pištolj sa okvirom, 150 komada municije različitog kalibra, kao i 10 patrona za lovačku pušku.

Republika

Foto: MUP Srbije

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lovac Joca

26.10.2023 11:49

"..pronašla lovačku pušku, lovački karabin, malokalibarsku pušku sa dva okvira, vazdušnu pušku, pištolj sa okvirom, 150 komada municije različitog kalibra, kao i 10 patrona za lovačku pušku. .." - Jbt, koji "arsenal" !? - A sta bi tek pronasli u Presevu, Bujanovcu, Medvedji, Velikom Trnovcu, Sandzaku - da smeju da primirisu tamo ...