KOLEGE LEKARA SA VMA U NEVERICI NAKON SINOĆNJEG INCIDENTA: Niko nije mogao ni da nasluti da će pokušati da digne ruku na sebe!

Autor:

Hronika

23.10.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege lekara, i dalje ne mogu da poveruju da hteo da digne ruku na sebe.

KOLEGE LEKARA SA VMA U NEVERICI NAKON SINOĆNJEG INCIDENTA: Niko nije mogao ni da nasluti da će pokušati da digne ruku na sebe!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Incident na Autokomandi

Lekar koji je sinoć pretio samoubistvom u kolektivu u kom radi je veoma cenjen, nezvanično saznaje portal Republika.

Kolege od kada su čule kakva se drama sinoć odvila u parku na Autokomandi, u neverici pričaju o incidentu.

- Ne znamo šta ga je navelo da pomisli da digne ruku na sebe, svi ga poštujemo i cenimo, ali eto šta sve na um dođe čoveku - pričaju kolege na VMA.

Kako kažu, nikad niko nije mogao naslutiti da će doći do ove nemile situacije.


- On je uvek bio pozitivan, ne znamo da je imao neke probleme, šta je posredi, niko ne zna - kaže izvor upoznat sa slučajem za Republiku.rs.
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lekar pokušao da se ubije

Da podsetimo, lekar Ž.K. je pozvao policiju oko 19:45 sati, rekavši da planira da izvrši samoubistvo. On se nalazio u parku u blizini solitera 6 u Ulici Ljutice Bogdana i držao je pištolj.

 

 

Na lice mesta stigla su doktoreva braća, koji su i preuzeli pancire od policije kako bi pokušali da ga spreče, u njegovoj nameri.

Policija i pregovarački tim su brzo intervenisali, a nakon dugih pregovora, lekar je na kraju predao svoje oružje policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading