OTKRIVENI DETALJI HORORA U UŽICU! Sumnja se da je ovo razlog pucnjave - izvadio pištolj, pa rešetao redom

Autor:

Hronika

21.10.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva lica koja su uhapšena su iz kriminogene sredine.

OTKRIVENI DETALJI HORORA U UŽICU! Sumnja se da je ovo razlog pucnjave - izvadio pištolj, pa rešetao redom

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija

Petorica mladića uhapšeno je sinoć u okolini Bajine Bašte zbog sumnje da su učestvovali u jučerašnjoj tuči i pucnjavi u Užicu, pišu beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, sva lica koja su uhapšena su iz kriminogene sredine, a do sukoba je došlo najverovatnije zbog trgovine narkoticima.

- Sa jedne strane je bio Filip Ž. iz Sevojna, sa još četvoricom momaka iz Bajine Bašte, dok su sa druge strane bila braća Aleksandar L. i Milivoje L. Između njih je prvo izbila tuča u kojoj su korišćene i drvene palice. Kako su dvojica braće tom prilikom zadobila višestruke teške povrede, Aleksandar L. je izvadio pištolj i pucao pri čemu je ranio Filipa Ž. - navodi izvor iz istrage i dodaje da je Filip Ž. bežeći od Aleksandra uleteo na zadnje sedište policijskog automobila, prenose beogradski mediji.

Kako se saznaje, uhapšen je jedan od braće, kao i četvorica pomoćnika Filipa Ž.

- Svi su negirali izvršenje krivičnog dela, pa im je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu odredio zadržavanje do 48 sati - dodaje izvor.

Filip Ž. i braća Aleksandar i Milivoje L. su hospitalizovani u užičkoj bolnici.

- Filip Ž. je zadobio povredu od metka u lakat, dok su braća imali teške povrede glave - rečeno je iz ove ustanove.

Podsetimo, u pucnjavi koja se u petak nešto posle 13 sati odigrala na Aleksića mostu ranjene su tri osobe, koje su zbrinute u bolnici. Kako se već pisalo, jedna osoba je ranjena u lakat, dok su druge dve muške osobeprimljene su sa povredama glave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading