BIVŠI ROBIJAŠ BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU BEJZBOL PALICOM! Užas kod Smedereva: Krvnički je tukao, pa joj slao JEZIVE PORUKE!

Autor:

Hronika

19.10.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv M.R. (54) iz Miloševca Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao ženu.

BIVŠI ROBIJAŠ BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU BEJZBOL PALICOM! Užas kod Smedereva: Krvnički je tukao, pa joj slao JEZIVE PORUKE!

Foto: Shutterstock, N. Mutić

Bajzbol palica

Optuženome su stavlja na teret da je 15. septembra u prepodnevnim satima ušao u porodičnu kuću kod žene, te je bejzbol palicom dva puta udario u leđa nakon čega je uspela da pobegne iz kuće ali ju je on sustigao na ulici i zadao joj još jedan udarac u predelu skočnog zgloba leve noge.

Nekoliko dana nakon napada poslao joj je veći broj uznemirujućih telefonskih poruka sa pretnjom da će je ubiti, koje su kod nje izazvale osećaj ugroženosti.

Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optuženog oglasi krivim i osudi na jedinstvenu kaznu zatvora, kao i da mu se pritvor produži zbog postojanja sumnje da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, (laka telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti), imajući u vidu njegovu raniju osuđivanost i za krivično delo sa elementima nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading