JEZIVA ISPOVEST SINA DRAGANA KOJI JE MRTAV PRONAĐEN U KOLIBI: Nisam prebio oca - bio sam na licu mesta, prepoznao sam ga po gornjoj vilici!

Autor:

Hronika

18.10.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan je juče sahranjen na seoskom groblju u svom rodnom selu.

JEZIVA ISPOVEST SINA DRAGANA KOJI JE MRTAV PRONAĐEN U KOLIBI: Nisam prebio oca - bio sam na licu mesta, prepoznao sam ga po gornjoj vilici!

Foto: Privatna arhiva

Nestali Dragan Dučić

Beživotno telo Dragana Dučića pronađeno je u vikendici atara zaseoka Šainovci, nedaleko od Zlatibora. Goran Dučić njegov sin ispričao je za portal Republika.rs da ne zna šta se tačno desilo, i zašto se njegov otac danima nije javljao porodici, kako bi im rekao gde se nalazi.

Na licu mesta u kolibi u kojoj je nađeno beživotno telo nestalog Dragana, bio je i Goran, koji je rekao da je oca u prvi mah poznao.

- Video sam njegovu gornju vilicu i znao sam da je to on - priča sin za Republiku.rs

Kako priča sin Goran otac je u mesto gde on živi dolazio uglavnom kada nema posla, a uglavnom je to kada se završe svi sezonski radovi. 

- On je živeo u selu, u Čajetinu dođe uglavnom kada je praznik. Znali smo da se čujemo, a svaki put kada bi to učinili, pitao bih ga reci "šta treba", što me "zivkaš". Moj otac nikad u životu nije imao ni sa kim ni tuču ni svađu, on je bio ljudina od čoveka. Govorio je može li pivo, cigarica.. 

On dodaje, da priče koje meštani sela Dobroselica pričaju nisu istine, već laži, koje kako kaže ne bi da komentariše.

- Nije tačno da se mi nismo uključili u potragu, i da smo se potukli. Od prvog dana tu su moji drugari sa kojim smo pretraživali svaki deo terena sela u kome je Dragan nestao - priča vidno uznemiren Draganov sin za portal Republika.rs

Da podsetimo, potraga za nestalim čovekom trajala je tri meseca, a njegovo telo je pronašao Vidojko Dragović u svojoj vikendici. Dragan je nestao 1. avgusta, a kako su tada svedočili meštani ovog zlatiborskog sela i njegova ćerka Jelica Udovičić, nesrećni muškarac imao je povrede ispod oka. 

Dragan je juče sahranjen na seoskom groblju u svom rodnom selu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading