UŠAO U SVOJU VIKENDICU I ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Ispovest čoveka koji je pronašalo telo nestalog Dragana: "Nikome nije jasno šta se desilo, MOŽDA SE OD NEKOG KRIO"!

Autor:

Hronika

17.10.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osetio sam nesnosan smrad i spazio da je neko na krevetu. Jedna noga je bila polu povijena, a ruka je visila na ivici, priča Vidojko Dragović.

UŠAO U SVOJU VIKENDICU I ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Ispovest čoveka koji je pronašalo telo nestalog Dragana: "Nikome nije jasno šta se desilo, MOŽDA SE OD NEKOG KRIO"!

Foto: Privatna arhiva

Beživotno telo Dragana Dučića pronađeno je u vikendici atara zaseoka Šainovci, nedaleko od Zlatibora. Potraga za nestalim čovekom trajala je tri meseca, a njegovo telo je pronašao Vidojko Dragović u svojoj vikendici, u koju odlazi jednom godišnje kada je sezona košenja trave.  

- Ja sam u tu vikendicu odlazio samo u toku leta, kada je košenje trave. Kada sam ga pronašao u subotu, 14. oktobra, nisam znao da je bilo ko unutra. Ušao sam u podrum da pronađem parče žice, koja mi je bila potrebna i osetio sam nesnosan smrad. Mislio sam da je neki miš uginuo i pretražio celo prizemlje. Nisam ništa našao - priča za Republiku.rs vlasnik vikendice.

Kada se Vidojko popeo na sprat, prvo što je zapazio je odvaljen katanac na vratima.

- Popeo sam se na sprat i video da je obijeno. Ušao sam unutra i spazio da je neko na krevetu. Tu su bili telefon, veštački zubi na jednom papiru na drugom krevetu i opanci složeni pored kreveta. On je bio u ležećem položaju, jedna noga je bila polu povijena, a ruka je visila na ivici kreveta. Tu je bilo još predmeta, njegov kaiš... - prepričava jezive detalje za portal Republika.rs Vidojko Dragović. 

Kako kaže naš sagovornik, hrane u vikendici nije bilo, ali nije isklljučeno da je Dragan izlazio po vodu i hranu, ali da ga niko nije primetio.

- U blizini moje vikendice nalazi se mali bunar pijaće vode, koju je prema svemu Dragan uzimao. Bila je čaša sa vodom, sigurno ju je uzimao, jer tu nema priključka za vodu. Da li je hranu imao to ne znamo, a unutra je bila teglica sa medom, ostalo je od pre, to je jedino što je bilo - priča za portal Republika.rs vlasnik vikendice.

Dragana u selu svi opisuju kao vrednog čoveka.

- Dragan je bio poštena duša, radnik. Borio se za život. Svi koji su ga znali, pamtiće ga kao požrtvovanu osobu. Nikome nije jasno šta se zaista desilo, i da li se on od nekoga krio, šta je po sredi, verujem da će se istina otkriti - zaključuje Vidojko za portal Republika.rs 

Dragan sahranjen na seoskom groblju

Na seoskom groblju, danas je selu Dobroselica u zaseoku Rijeka u prisustvu porodice i prijatelja ispraćen je na večni počinak preminuli Dragan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading