"MNOGO JE STVARI KOJE SAM ŽELELA DA MU KAŽEM, A NISAM USPELA" Potresna ispovest majke ubijenog Dejana: Želim da svi čuju koliko ga je mama volela (FOTO)

Autor:

Hronika

17.10.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila i Lilijana Jovanović, Dejanova majka.

"MNOGO JE STVARI KOJE SAM ŽELELA DA MU KAŽEM, A NISAM USPELA" Potresna ispovest majke ubijenog Dejana: Želim da svi čuju koliko ga je mama volela (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Srbin Dejan Radulović (29) zvani Deni Srbin ubijen je 29. jula u Sidneju i to nakon što ga je poznanik izbo nožem. U međuvremenu policija je uhapsila Maseija T. (19) zbog sumnje da je nakon svađe nožem do smrti izbo nesrećnog Radulovića.

Nakon ubistva, za medije u Australiji se oglasila sestra ubijenog muškarca, Dolijana, koja je rekla da "nikada neće preboleti bratovljevu smrt".

- Samo se nadam da će počitavi u miru. Bio je dobro ljudsko biće. Dobar prema svima oko sebe. Srce me boli kad pričam o tome. Ovo nije bilo njegovo vreme. Nikada neću preboleti njegovu smrt i bilo je mnogo stvari koje sam želela da mu kažem, a nisam to uspela - rekla je setra, pišu lokalni mediji.

U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila i Lilijana Jovanović, Dejanova majka, koja je istakla da je on bio "njena beba".

Republika

Foto: Društvene mreže

 

- Naši prijatelji, članovi porodice, da znate da se dogodila velika tragedija. Održaćemo i skup u znak sećanja na mog sina Denija, svi ste dobrodošli. Zauvek ću ga voleti i želim da svi čuju koliko ga je majka volela- napisala je ona.

Podsetimo, srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden, a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

- Maseij T. je optužen za ubistvo. Pet policajaca je upalo u njegovu kuću u utorak ujutru. Zatekli su ga u kući bez majice, na snimcimima se vidi kako mirno sedi i razgovara sa policijom, koja je potom pretresla njegovu kuću, stavila mu lisice i odvela ga u stanicu policije. Njemu je odbijena kaucija i danas bi trebalo da bude izveden pred sud - prenose mediji i navode da je iz kuće odneta garderoba koja će biti predmet forenzičke analize.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Obdukcijom je utvrđeno da je osim povreda nožem imao i prostrelnu ranu na telu.

- Tokom istrage je utvrdeno da su svedoci videli da se Radulović svađao sa dvojicom muškaraca pre nego što je zadobio povrede. Oni su, kako je otkriveno, pobegli sa mesta zločina u belom džipu - saopštio je portparol policije Novog Južnog Velsa.

Auto je, kako navode, pronađen ubrzo a u njemu je policija otkrila i pištolj. Australijski mediji prenose i da je Radulović u vreme ubistva bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom.

Policija sumnja, kako navode, da se u nerašcišcenim poslovima oko droge krije i motiv zločina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading