MONSTRUOZNO: Uhapšen NFL igrač koji je UBIO MAJKU, a potom lumpovao u Meksiku!

Autor:

Sport

11.10.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhija Brauna čeka duga robija.

MONSTRUOZNO: Uhapšen NFL igrač koji je UBIO MAJKU, a potom lumpovao u Meksiku!

Foto: printscreen/instagram

Serhio Braun (35), nekadašnji igrač američkog fudbala - NFL,  uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku! On je uhapšen nakon višenedeljne potrage nakon što ga je policija locirala u San Dijegu u trenutku kada je ponovo ulazio u Sjedinjene Američke Države iz Meksika.

Braun je slučajno primećen ranije ovog meseca kako se zabavlja u jednom klubu u Meksiku, i to u trenutku kada je za njim bila raspisana poternica. Njega sada čeka izručenje Mejvudu, gde je njegova 73-godišnja majka pronađena mrtva pod misterioznim okolnostima.

Inače, Mirtl Braun pronađena mrtva 16. septembra u potoku u blizini kuće koju je delila sa sinom. Jezivo otkriće usledilo je nakon što je porodica prijavila nestanak majke i sina, te se odmah posumnjalo na naslednika Serhija Brauna. Nakon obdukcije i veštačenja njenog tela utvrđeno je da je Mirtl preminula od povreda zadobijenih fizičkim kontaktom.

- Mirtl je bila prelepa, puna ljubavi i inspirativna duša zbog koje su se svi oko nje osećali važnim. Sa njenim zaraznim smehom i ličnošću, naš gubitak je ostavio neopisivu prazninu ne samo u našim životima, već i u celokupnoj zajednici - rekao je jedan od članova porodice.

Podsećanja radi, Braun je u NFL nastupao od 2010. do 2016. godine , a nosio je dres Nju Inglanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading