DRUG MARKA MILJKOVIĆA UBIO MLADIĆA (27) U KRNJAČI: Nakon zločina bacio pištolj u baru, pa ismevao RONIOCE ŽANDARMERIJE!

Autor:

Hronika

15.10.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za ovo ubistvo još nije počelo.

DRUG MARKA MILJKOVIĆA UBIO MLADIĆA (27) U KRNJAČI: Nakon zločina bacio pištolj u baru, pa ismevao RONIOCE ŽANDARMERIJE!

Foto: Dragan Kadić, E-stock

Nemanja Savić (27) brutalno je ubijen na današnji dan prošle godine u ulici Dejana Medakovića u beogradskom naselju Krnjača. Vatrenom obračunu prethodila je jurnjava kolima i međusobna razmena vatre tokom koje je Savić pogođen.

Zbog sumnje da je sa više hitaca ubio Savića, uhapšen je Vladimir A. (32), inače blizak prijatelj Marka Miljkovića, a priveden je i Luka K. (20), koji je bio sa Savićem u kolima, a sin je žene sa kojom je živeo Zdravko Radojević (41), jedna od sedam zvaničnih žrtava Belivukovog klana

Posle ubistva, jedan pištolj je bačen u obližnju baru, a privedeni Vladimir A. se smejao dok su ronioci Žandarmerije tražili oružje iz kojeg je počinjen zločin.

Republika

Foto: DRUSTVENE MREŽE

 

Ubijeni Nemanja je tog 15. oktobra prošle godine kolima jurio Vladimira A., koji se družio sa Miljkovićem, a sa njim u vozilu je bio i Luka K. Nedaleko od mesta pucnjave žive i braća Budimir, Marko i Miloš, koji su bili desna ruka Belivuku i Miljkoviću.

Motiv ubistva su, kako se sumnja, neraščišćeni poslovi sa drogom, ali nije isključeno da je postojala i neka lična osveta, posebno zbog Radojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading