MRTAV PIJAN ULETEO NA TEHNIČKI PREGLED I DIVLJAO: Skakao po krovu kola, lomio, pa vređao i batinao radnika!

Autor:

Hronika

14.10.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uleteo na tehnički pregled, pa počeo da lomi kola, vređa i batina muškarca D.U.

MRTAV PIJAN ULETEO NA TEHNIČKI PREGLED I DIVLJAO: Skakao po krovu kola, lomio, pa vređao i batinao radnika!

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Protiv M.B. (42) iz Smedereva Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja prema D.U. (37) iz Smedereva.

Iz prikupljenih dokaza proizilazi da je okrivljeni pod dejstvom alkohola došao u servis za tehnički pregled vozila, gde je oštećeni zaposlen i počeo da ga vređa uputivši mu reči da je idiot, majmun i da će mu zavrnuti uši, a potom mu je ovaj zapretio da pomeri auto, pa kada je oštećeni seo u svoje vozilo da ga preparkira, okrivljeni je nastavio sa vređanjem i bezobzirnim ponašanjem rekavši mu „Je l' hoćeš da ja uđem unutra, ovo je moj grad, moja ulica, imaš pet sekundi da pomeriš auto, čekaću te svakog jutra“.

Potom je prišao vozilu oštećenog dok je on sedeo na vozačevom mestu i zatvorenom šakom polomio bočno staklo na vozilu, pa kroz polomljeno staklo rukom udarao oštećenog po glavi i vratu i pocepao mu majicu, te uvrtao ruku kojom je oštećeni držao volan, nanevši mu više lakih telesnih povreda. Nakon toga okrivljeni je skočio na haubu vozila, a potom i na krov, pa nogama polomio krovni prozor i razbio zadnje staklo vozila oštećenog.

Javni tužilac je predložno osudu na kaznu zatvora, uzimajući u obzir sve okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading