"SLATKA MALA ZENICA OKA NAŠEG..." Potresne reči oca čije je dete stradalo kod Kanjiže ne ostavljaju nikoga ravnodušnim

Autor: Informer

Hronika

12.10.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je na svom profilu objavio umrlicu deteta i ostavio potresne reči koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

"SLATKA MALA ZENICA OKA NAŠEG..." Potresne reči oca čije je dete stradalo kod Kanjiže ne ostavljaju nikoga ravnodušnim

Foto: Shutterstock

Trogodišnji dečak nastradao je u Ormu kod Kanjiže kada ga je udario B.B. (29) iz Kikinde automobilom marke "volvo" dok je biciklom sa bratom blizancem i roditeljima prelazio pešački prelaz. Otac dečaka oprostio se od sina potresnim rečima na društvenim mrežama.

On je na svom profilu objavio umrlicu deteta i ostavio potresne reči koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

- Slatka mala zenica oka našeg... Nema takve surovosti na svetu. Ovo nema smisla. Ne razumem. Mi i tvoja druga polovina čekaćemo te kod kuće svakog dana. Čuvaj nas odozgo ljubavi moja - napisao je nesrećni otac ispod fotografije prerano izgubljenog deteta.

Podsetimo, jeziva tragedija dogodila se u utorak oko 8 sati ujutru, kada su roditelji svoje sinove blizance vodili u vrtić.

Sumnja se da je B.B. velikom brzinom obilazio drugi automobil i tom prilikom na pešačkom prelazu udario dečaka koji je od siline udarca, navodno odleteo 50 metara. Vozač je dete ubacio u automobil i prevezao u subotičku bolnicu ali je dete nažalost preminulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading