PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU I NJENU MAJKU, PA IM ZAPALIO KREVET: Nasilnika iz Crepaje ostaje iza rešetaka!

Autor:

Hronika

11.10.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenut postupak protiv M.R. iz Crepaje.

PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU I NJENU MAJKU, PA IM ZAPALIO KREVET: Nasilnika iz Crepaje ostaje iza rešetaka!

Foto: shutterstock

Policija

M.R. iz Crepaje se osnovano sumnjiči da je tokom noći 9. oktobra naneo laku i tešku telesnu povredu žrtvama – bivšoj emotivnoj partnerki i njenoj majci, nakon čega je zapalio stan.

Sud je postupao u dva postupka u ovom slučaju, tako što je štiteći žrtvu nasilja produžio hitnu meru privremene zabrane mogućem da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, za još 30 dana, a povodom celokupnog događaja sud je doneo rešenje kojim je okrivljenom M.R. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećene kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo koji po tom rešenju može trajati najduže 30 dana računajući od dana lišenja slobode okrivljenog, prenosi Telegraf.

Podsetimo, M.R. se sumnjiči da je u Pančevu u naselju Zelengora, došao do kuće svoje bivše emotivne partnerke, kamenom razbio prozor spavaće sobe, ušao u unutrašnjost i bivšoj emotivnoj partnerki pretio da će je ubiti, potom istoj zadao više udaraca po telu, od kojih je oštećena zadobila lake telesne povrede dok je majci bivše emotivne partnerke zadao više udaraca od kojih je oštećena zadobila teške telesne povrede nakon čega je otvorenim plamenom zapalio krevet, veš na sušilici i jezičak brave na vratima u kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading