DAVIO JE, PA JE IZBO NASMRT! Novi detalji optužnice protiv MONSTRUMA, mrtav pijan nožem komšinici probo srce!

Autor:

Hronika

09.10.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.D. iz Pančeva izbo komšinicu do smrti.

DAVIO JE, PA JE IZBO NASMRT! Novi detalji optužnice protiv MONSTRUMA, mrtav pijan nožem komšinici probo srce!

Foto: ST/Petar Divac

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.D. iz Pančeva (64) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. 

Naime, njemu se stavlja na teret da je u stanju teške alkoholisanosti sa 2,23 promila alkohola u krvi lišio života nožem, J.S. iz Pančeva.

- Kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, dužine sečiva 14 cm, ukupne dužine 25 cm, zadao je oštećenoj pet ubodnih rana u grudi i stomak, nanevši joj smrtonosnu ranu u predelu leve polovine grudnog koša sa prodorom u grudnu duplju i srce, kao i lake telesne povrede u vidu ubodina, od kojih povreda je oštećena preminula na licu mesta usled zaustavljanja rada srca isteklom krvlju u srčanu kesu, potpomognuto stezanjem vrata šakom, uprkos hitnoj medicinskoj pomoći koja joj je pružena - napominje se u saopštenju tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading