PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU I NJENU MAJKU, PA IM ZAPALIO KREVET! Nasilniku iz Crepaje stavljene lisice na ruke!

Autor:

Hronika

09.10.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu dežurne javne tužilje OJT Pančevo određeno je zadržavanje M.R.

PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU I NJENU MAJKU, PA IM ZAPALIO KREVET! Nasilniku iz Crepaje stavljene lisice na ruke!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa policijom u Pančevu uhapsilo M.R. iz Crepaje zbog izazivanja opšte opasnosti, teške telesne povrede i ugrožavanje sigurnosti .

On se sumnjiči da je u Pančevu u naselju Zelengora, došao do kuće svoje bivše emotivne partnerke, kamenom razbio prozor spavaće sobe, ušao u unutrašnjost i bivšoj emotivnoj partnerki pretio da će je ubiti, potom istoj zadao više udaraca po telu, od kojih je oštećena zadobila lake telesne povrede dok je majci bivše emotivne partnerke zadao više udaraca od kojih je oštećena zadobila teške telesne povrede nakon čega je otvorenim plamenom zapalio krevet, veš na sušilici i jezičak brave na vratima u kući.

Po nalogu dežurne javne tužilje OJT Pančevo određeno je zadržavanje M.R. u trajanju od 48 časova i isti će uz krivičnu prijavu biti sproveden i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading