''PRETIO JE SILOVANJEM, BILO JE MNOGO KRVI!'' Počelo suđenje za pokušaj ubistva u kockarnici u Novom Sadu: Jednom sam ga ubo, bili smo drogirani!

Autor:

Hronika

11.10.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvooptuženi Aleksandar K. tvrdi da je samo jednom nožem ubo Aleksandra T. i da ne zna odakle sedam ubodnih rana na telu oštećenog.

''PRETIO JE SILOVANJEM, BILO JE MNOGO KRVI!'' Počelo suđenje za pokušaj ubistva u kockarnici u Novom Sadu: Jednom sam ga ubo, bili smo drogirani!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Juče je u Višem sudu u Novom Sadu počelo suđenje Aleksandru K. (27) iz Kule i Lazaru P. (28) iz Novog Sada, koji se terete da su 13. aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja, ispred jedne novosadske kockarnice, počinili krivično delo ubistva u pokušaju Aleksandra T. (38) iz Kule.

Prvookrivljeni Aleksandar K. je priznao da je oštećenog ubo, ali kako je rekao, samo jednom i to u zadnjicu, pa nije mogao da objasni otkud na telu Aleksandra T. sedam ubodnih rana.

- Ne znam šta se to dešavalo, bilo je krvi. Možda je neko treće lice došlo i izbolo ga. Ja sam ga ubo jednom u zadnjicu - izjavio je Aleksandar K. i napomenuo da su konzumirali drogu, prenosi Dnevnik.

On je takođe rekao da je oštećeni bio agresivan i da je napadao i vređao i njega i drugookrivljeng Lazara P. Ipak, on nije mogao da kaže da li je oštećenog ubo Lazar P., jer, kako je pojasnio, to nije video. Istakao je i da se kaje zbog svega što se dogodilo.

Lazar P. je potvrdio da je na ulici sapleo oštećenog, ali da ga nije izbo. Napomenuo je da je video oštećenog da u ruci drži neku oštricu, kao i da se njih dvojica se znaju iz zatvora na Klisi.

- Te večeri je navaljivao na mene da mu nabavim drogu, i u nekoliko navrata mi je psovao majku, mada sam mu rekao da je ona pokojna. Vređao je i Aleksandra K., govoreći da će mu silovati sestru - rekao je Lazar P. i dodao da kod sebe nije imao nikakav nož.

Na optuženičkoj klupi se nalaze i Radislav R. (26) iz Kule i Aleksandar T. (41) iz Petrovaradina koji se terete za pomoć učioniocu posle krivičnog dela. Suđenje se nastavlja danas kada bi trebalo da svoju odbranu iznesu preostali okrivljeni, a iskaz bi trebalo da da i oštećeni Aleksandar T.

Podsetimo, pokušaj ubistva Aleksandra T. dogodilo se u po bela dana. Prema rečima očevidaca, u bašti kockarnice u Bulevaru Oslobođenja sedela su trojica muškaraca, a kada im se pridružio četvrti došlo je do tuče i krvoprolića.

- Pacijent je primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike i operativnog lečenja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan i smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola - rečeno je tada iz Kliničkog centre Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading