OBJAVLJENA LISTA PET NAJBOLJIH MALIH GRADOVA U EVROPI ZA ŽIVOT: Jedan je iz SRBIJE, dok i komšiluk ima svog aduta!

Autor:

Razonoda

07.10.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompliment autora teksta dopunjen je konstatacijom da je Srbija pravo mesto za život ako se on želi na periferiji Evrope i u zemlji sa velikim razvojnim potencijalom

OBJAVLJENA LISTA PET NAJBOLJIH MALIH GRADOVA U EVROPI ZA ŽIVOT: Jedan je iz SRBIJE, dok i komšiluk ima svog aduta!

Foto: pixabay.com

Nomad Capitalist, vodeća svetska offshore konsultantska firma koja pomaže investitorima i savetuje ih, objavila je ove nedelje listu pet najboljih malih gradova za život u Evropi.

Prema mišljenju Nomad Capitalista, jedan od pet najboljih malih gradova za život je i Novi Sad.

Lista je kreirana na osnovu želja poslodavaca i biznismena gde da započnu ili održe svoj posao, odnosno, u kakvom mirnom gradu žele da napreduju.

- Jedan od skrivenih dragulja Evrope je Novi Sad u Srbiji. Ako želite život na periferiji Evrope, u zemlji s velikim razvojnim potencijalom, onda je Srbija pravo mesto za to - poručili su na sajtu Nomad Capitalist.

- Tokom leta je to idilično mesto za život. Izgleda kao vrt pretvoren u grad. Predivna priroda okružuje svaku ulicu. Život je jeftin koliko može da bude u Evropi - dodali su autori teksta.

Pored Novog Sada, Plovdiva u Bugarskoj, Portimaoa u Portugalu i Andora la Velje u Andori, Nomad Capitalist objavio je i da je Tivat u Crnoj Gori takođe idealan za kombinaciju poslovnog okruženja i mira.

- Ako želite lepotu Monaka ali se nadate da ćete živeti skromnim načinom života, onda je ovaj grad u Boki Kotorskoj idealan za vas. Ima sve što se može poželeti, uključujući i jacht klub, ali jedva da ima 14.000 ljudi u gradu. Tivat ima predivne planine i još lepše plaže, a nema toliko turista - objavio je sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading