IGZGOREO AUTOMOBIL U VRČINU: Čak četiri vozila se izgorela u toku dana!

Autor:

Hronika

07.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pola sata pre toga, na putu Mladenovac-Topola, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili automobil i motocikl, u kojoj je poginula jedna osoba.

IGZGOREO AUTOMOBIL U VRČINU: Čak četiri vozila se izgorela u toku dana!

Foto: ilustracija, printscreen/Google Earth, shutterstock

Automobil nepoznate marke potpuno je izgoreo danas oko 17:30 časova u Vrčinu, duž autoputa iz pravca Niša. U roku od samo nekoliko minuta, vozilo je potpuno uništeno, a niko nije uspeo da reaguje i ugasi vatru. Za sada nije poznato šta je izazvalo požar, niti da li je vozač uspeo da napusti vozilo pre nego što je izbila vatra.

Samo pola sata pre toga, na putu Mladenovac-Topola, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili automobil i motocikl, nakon čega je automobil sleteo s puta i zapalio se.

Takođe, oko 16 časova, nedaleko od Ljiga, automobil marke "Fijat" zapalio se na autoputu Miloš Veliki, u smeru ka Beogradu. Verovatno je došlo do kvara na instalacijama i da je to uzrok požara.

Plamen je doslovno gutao sve. Mi smo prošli u suprotnom smeru i videli smo čoveka koji stoji u neposrednoj blizini auta buktinje. Pretpostavljamo da je u pitanju vozač koji je uspeo na vreme sa izađe. Šokirani prolaznici su takođe stali kako bi pomogli - izjavio je jedan od očevidaca.

Sličan incident dogodio se jutros u Novom Pazaru kada je "BMW X3" izgoreo ispred kuće vlasnika u Ulici palih boraca.

Srećom, brza intervencija je sprečila širenje vatre i nije bilo povređenih, ali je automobil pretrpeo značajnu materijalnu štetu. Trenutno nije poznato šta je uzrokovalo ovaj incident, a detalji će biti utvrđeni nakon istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading