KRILA SE IZA LAŽNIH SUZA! Ovako je Slađana govorila za naš portal nakon što je NARUČILA UBISTVO MUŽA: Krenula sam da ga tražim u 4 ujutru!

Autor:

Hronika

07.10.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su uhapšene u vezi sa ovim brutalnim zločinom, a među njima je i maloletnik, dok se sumnja da je iza svega stajala supruga žrtve.

KRILA SE IZA LAŽNIH SUZA! Ovako je Slađana govorila za naš portal nakon što je NARUČILA UBISTVO MUŽA:  Krenula sam da ga tražim u 4 ujutru!

Foto: Društvene mreže

Policija u Majdanpeku rasvetlila je stravično ubistvo Dejana P. (33) iz sela Klokočevac.

Tri osobe su uhapšene u vezi sa ovim brutalnim zločinom, a među njima je i maloletnik, dok se sumnja da je iza svega stajala supruga žrtve.

Događaj se odigrao 5. avgusta ove godine, kada se veruje da su S. M. (25), S. P. (28) i maloletnik, svi iz okoline Majdanpeka, nasmrt pretukli Dejana P. (33). Nakon napada, telo žrtve su stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Supruga nastradalog Dejana (33) čije je telo nađeno oko 5:30 časova u ataru sela Klokočevac, ispričala je za portal Republika.rs da su pre dva dana obeležili godišnjicu braka, a da je njihova ćerkica juče napunila osam meseci. Kako je govorila žena, u tenutku je ostala bez najveće ljubavi i oca njihove četvoro dece.  

Republika

Foto: Društvene mreže

 

- Otišao je u drugu smenu u 12:30, radi u rudniku u Majdanpeku. Uvek kad krene poljubi decu pa tek krene na posao, to ovog puta nije uradio, samo im je rekao ćao i pošao. Nisam ni mogla da naslutim šta će se desiti. Pošto nije došao u 12 sati kad se završi smena bilo mi je čudno. Legla sam ali kada sam ustala nije ga bilo, a već je bilo četiri. Obukla sam se i krenula da ga tražim. Kada sam izašla iz kuće na 50 metara videla sam auto i naišla sam na... Kola su se prevrnula tri puta, ostala na točkovima i zapalila. Ništa nije ostalo od tela, samo pepeo - ispričala je tada supruga ubijenog muškarca za portal Republika.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

 

Naime,veruje se da je supruga pružala informacije o kretanju supruga, te su u dogovoreno vreme sačekali ovog muškarca na lokalnom putu, a nakon pronalaska tela svog supruga, javnosti se žalila da misteriozan predosećaj.

Za naš portal, posle nesreće, oglasila se i majka nastradalog muškarca.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Tuga! Eh, kako će sad oni. Ostadoše bez oca. On je završio Elektrotehničku školu u Majdanpeku, potom se zaposlio. Osnovao porodicu dobio decu. Pre dva dana kada sam ga poslednji put videla bio je veoma veseo, pošto ne živimo u istoj kući i zbog posla koji radi nismo se svakodnevno viđali - objašnjava majka.

Prema policijskim izvorima, trenutak kada je Dejan prišao svom parkiranom automobilu, napadači su mu prišli i brutalno ga pretukli drvenom motkom i bejzbol palicom. Dalje se sumnja da su S. M. i maloletnik odvezli telo Dejana P. njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading