MONSTRUM IZ KRUŠEVCA UPRAVO SASLUŠAN: Optužen za ubistvo, a evo kako se sramno branio pred tužilaštvom

Autor:

Hronika

06.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na saslušanju je osumnjičeni za zločin, od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, angažovao advokata.

MONSTRUM IZ KRUŠEVCA UPRAVO SASLUŠAN: Optužen za ubistvo, a evo kako se sramno branio pred tužilaštvom

Foto: facebook

Bojan Misaković (34), osumnjičen da je u sredu uveče ubio Kruševljanina Ivana Krtolicu (41), upravo je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, gde se brani ćutanjem, saznaju "Novosti".

Prema saznanjima, na saslušanju je osumnjičeni za zločin, od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, angažovao advokata. Određen mu je pritvor do 30 dana. Krivično delo se u ovom trenutku kvafilikuje "teško ubistvo na podmukao način". 

Misaković, poreklom iz sela Kukljin je dobar deo života proveo po zatvorima zbog više krivičnih dela. Kobne večeri, i on je bio u lokalu gde i Ivanovo društvo, pab u Kosovskoj ulici u širen centru grada. Više izvora "Novosti" potvrdilo je šta je prethodilo užasnom strenutku kada je Ivanu zario nož direktno u vrat i presekao arteriju.

- Društvo u kome je bio Ivan je pozvalo tog osumnjičenog da priđe rečima "dođi s nama da popiješ piće, ma pusti muziku", u najboljoj nameri da smiri celu situaciju. Na žalost, ovaj je uzeo nož, prošao pored dvojice Ivanovih prijatelja i Ivanu direktno zario nož u vrat. I onda se dao u bekstvo - predočeno je "Novostima" iz više izvora.

Kako se saznaje, sa okrvavljenim nožem otišao je niže ka staroj pijaci u drugu kafanu. Kada su tamošnji gosti i vlasnik videli prizor, zaključali su lokal i odmah pozvali policiju. Policija je, prema informacijama "Novosti", brzo stigla na lice mesta, dok je osumnjičeni bacio nož i legao na asfalt.

Podsetimo, Ivan je sa prijateljima bio u pabu kako bi gledali utakmicu. Majku je pre toga zamolio da mu ispegla košulju za svadbu na koju je planirao da ide. Odeću je odneta u kapelu. Iako Ivana ništa ne može vratiti u život, Kruševljani očekuju najstražiju kaznu za počinioca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading