"DVA IZGUBLJENA ŽIVOTA! MOJA MAJKA I PRIJATELJICA MOG BRATA!" Ćerka nema od bola: Dokle više nesreća oko nas tri?!

Autor:

Hronika

04.10.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovane su dve žrtve.

"DVA IZGUBLJENA ŽIVOTA! MOJA MAJKA I PRIJATELJICA MOG BRATA!" Ćerka nema od bola: Dokle više nesreća oko nas tri?!

Foto: pixabay.com

U sinoćnjem požaru na 11. spratu solitera u Lepeničkom bulevaru u centru Kragujevca, dve žene su nastradale, dok je jedan muškarac teško povređen. Požar je izbio oko 20.45 sati i lokalizovan je oko 23 sata uz intervenciju brojnih vatrogasaca.

Identifikovane su dve žrtve. Jedna od njih je Nada T., starija žena, dok je druga žena srednjih godina, a povređeni muškarac je Nebojša T., sin preminule Nade T. Ova tragedija duboko je potresla zajednicu, a ćerka preminule Nade T. izrazila je svoju bol i saopštila da je i njen brat teško povređen.

"Par minuta... Dva izgubljena života, moja majka i prijateljica mog teško povređenog brata koji je u kritičnom stanju", napisala je nautešna žena, a zatim dodala: "Bože daj mi snage da ovo izdržimo moja deca i ja. Nemi smo od bola. Dokle više nesreća oko nas tri?! S obzirom da je istraga o požaru koji je izbio u mom stanu u Lepeničkom bulevaru zbog zakonske procedure oglasiću se naknadno. Moje najiskrenije saučešće porodici nastradale prijateljice mog brata. Neutešne...".

Na društvenim mrežama, ćerka preminule žene izrazila je svoju tugu i nemoć pred ovom strašnom nesrećom. Takođe, podeljen je i video snimak požara koji je prikazao razmere tragedije.

Načelnik Uprave za vanredne situacije, Zoran Kočović, izjavio je da je dojava o požaru stigla sinoć, a vatrogasci su stigli na lice mesta sa sedam vozila i 20 vatrogasaca. Požar je zahvatio stan na 11. spratu i pretio da se proširi na više spratove. Nakon evakuacije stanara, požar je lokalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading