DOM MARJANOVIĆA U BORČI KAO KUĆA DUHOVA! Isečena im je STRUJA, nema žive duše

Autor:

Hronika

03.10.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je danas napustio Centralni zatvor nakon odluke Apelacionog suda u Beogradu da mu se ukine pritvor.

DOM MARJANOVIĆA U BORČI KAO KUĆA DUHOVA! Isečena im je STRUJA, nema žive duše

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

 Ova odluka dolazi nakon održane sednice veća suda, a ispred zatvora ga je sačekala njegova sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Međutim, nakon kratke izjave za Kurir, Marjanović i Mitrović suočili su se s problemom s automobilom. U međuvremenu, komšije porodice Marjanović izjavile su za Kurir da porodica ne stanuje u svojoj porodičnoj kući već nekoliko meseci.

Foto: ST/Nikola Mutić

Kuća Marjanovića u Borči

 

Naveli su da im je isključena struja, te da tamo niko ne dolazi osim kume Vere, koja povremeno dolazi da provetri prostorije. Ostali članovi porodice navodno su se preselili u Krnjaču.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović izašao iz zatvora

 

Apelacioni sud je obrazložio svoju odluku rečima da je pritvor najstroža mera za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka. Takođe, sud je istakao obavezu da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen. U slučaju Zorana Marjanovića, sud je uzeo u obzir da se kritični događaj desio pre više od sedam godina, a da je Marjanović lišen slobode tek u septembru 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do jula 2018. godine, kada mu je isti ukinut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading