ZASTRAŠUJUĆE! Mladi Kinezi u opservaciji KOSTE KECMANOVIĆA: Dečaka ubicu nadgledaju stranci - OZNAČILI NJEGOVU SOBU! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.09.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu pre nekoliko dana primećena je grupa tinejdzera dok su obilazili bolnički deo u kojem je smešten Kosta Kecmanović.

ZASTRAŠUJUĆE! Mladi Kinezi u opservaciji KOSTE KECMANOVIĆA: Dečaka ubicu nadgledaju stranci - OZNAČILI NJEGOVU SOBU! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica na klinici

Dečaka ubicu koji je ubio devetoro dece i školskog čuvara, od 3. maja, u klinici posmatra tim najboljih srpskih stručnjaka koji treba da daju ocenu njegovog psiho-neurološkog stanja, što će biti najmerodavnije za odluku o njegovom daljem tretiranju i smeštaju. Republika saznaje da su policajci i medicinski radnici uočili grupu i da su odmah videli da su stranci.

- Policija rasporedjena oko bolnice budno motri kako danju tako i noću na bolnicu, i sve što je okružuje. Posmatraju i objekti u okolini i ljude koji se kreću okolo. Vrlo je frekventno područje budući da je na jednoj strani Institut za sudsku medicinu a sa drugih strana više klinika u okviru Kliničkog centra Srbije i ne sme da popusti koncentracija kod policijskih službenika. Najveću pažnju posvećuju pešacima i ljudima koji se zaustavljaju u okolini klinike svojim automobilima. Tako da su policajci lako uočili mlade momke kako slikaju i razgledaju deo bolnice u kojem je Kosta - ispričao je izvor Republike.

Foto: Republika.rs

Bolnica gde je Kosta Kecmanović

Policija se obratila mladim Kinezima i oni su svoje delovanje opisali kao plod isključivo mladalačkog interesovanja za monstruma malo mlađeg od njih, a koji je ušao u istoriji. Rekli su da ih niko nije poslao već da su tu samo iz puke znatizelje.

- To su momčići uglavnom iz Singapura i nije im prvi put da su primećeni u opservaciji bolnice. Policija ih je upozorila da je takvo ponašanje nedozvoljeno i zahtevali su da iz svojih telefona izbrišu sve slike od tog dana iz okruženja dečaka ubice - otkrio je naš izvor koji dodaje da mnogo omladine, pa čak i odraslih osoba  iz Beograda i unutrašnjosti takodje obilazi Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

- Svi su primećeni i snimljeni kamerama koje su postavljene na samoj klinici, ali i na okolnim objektima - ističe izvor.

Na popularnoj društvenoj mreži kod tinejdzera su izvesni korisnici objavili fotografije bolnice i označili gde je navodno tačno monstrum iz centra grada hospitalizovan.

- Kostino trenutno prebivalište - piše na indonežanskon jeziku na jednoj od objavljenih fotografija označenih strelicom usmerenoj prema prozoru jedne od soba u prizemlju.

- Zadnja vrata - piše na malajskom na fotografiji ulaza na kliniku preko odeljenja za autizam, a koja nisu u redovnoj upotrebi. 

I na označen prozor i na vrata sa fotografije, kao i na sva ostala motre policijske patrole bez prestanka, a sa monstrumom sve vreme borave inspektori u civilu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

01.10.2023 03:05

Bolesnici! Pohapsiti, novčano kazniti i proterati iz Srbije sa trajnom zabranom ulaska.