KRENUO PUNTOM KA LJIGU PA KOD VRBOVNA POGINUO! Stravična saobraćajka u okolini Lazarevca - zakucao se u ogrdu, na mestu OSTAO MRTAV!

Autor:

Hronika

28.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća kod Lazarevca.

KRENUO PUNTOM KA LJIGU PA KOD VRBOVNA POGINUO! Stravična saobraćajka u okolini Lazarevca - zakucao se u ogrdu, na mestu OSTAO MRTAV!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Tragična saobraćajna nesreća se dogodila u mestu Vrbovno kod Lazarevca, u kojoj je vozač automobila "punto" (star 68 godina) izgubio život. Nesreća se desila sinoć oko 20 sati na putu koji vodi iz Beograda ka Ljigu.

Nezvanično, saznaje se da je vozač iz za sada nepoznatih razloga sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Međutim, postoji sumnja da je nesrećnom čoveku pozlilo, te da je preminuo prirodnom smrću, a ne usled povreda koje je zadobio u sudaru. Izvor upoznat sa slučajem je izjavio: "Postoji mogućnost da je nesrećnom čoveku pozlilo, te da je preminuo prirodnom smrću a ne usled povreda koje je zadobio. Telo je prevezeno na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti."

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće kako bi utvrdila okolnosti ovog tragičnog događaja. Nadležno tužilaštvo je takođe obavešteno o slučaju i preduzeće dalje korake kako bi se rasvetlile sve okolnosti ove nesreće.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading