POLICIJA STALA NA PUT NAPADAČU IZ NOVOG PAZARA! Muškarac uhapšen zbog POKUŠAJA UBISTVA - pogledajte spektakularne snimke hapšenja (VIDEO)

Autor: ndeksonline.rs

Hronika

27.09.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni H.R. se nalazi na hirurškom odeljenju novopazarskog Zdravstvenog centra.

POLICIJA STALA NA PUT NAPADAČU IZ NOVOG PAZARA! Muškarac uhapšen zbog POKUŠAJA UBISTVA - pogledajte spektakularne snimke hapšenja (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar danonoćnim radom ušli su u trag, a potom i lišili slobode muškarca iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, saznaje indeksonline.rs

- Njega je policija lišila slobode u porodičnoj kući na uglu Metohijske i Mitrovačke ulice u novopazarskom naselju Lug. Uhapšen je E.B. (26) iz Novog Pazara, koji je u prethodne večeri, oko 2 sata iza ponoći, nožem pokušao da ubije sugrađanina H.R. (21) - potvrdjeno je za agenciju RINA u PU Novi Pazar.

 

 

Podsećamo, protekle večeri, u Gradskoj ulici u centru Novog Pazara, maskirani napadač ušao je u ugostiteljski objekat i nožem naneo povrede mladiću H.R. u predelu vrata i grudnog koša.

Povređeni H.R. se nalazi na hiruškom odeljenju novopazarskog Zdravstvenog centra, sa povredama u predelu vrata i grudnog koša, a trenutno je van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading