KOMBI UDARIO DEVOJČICU I VUKAO JE PO ULICI! Ćerka Oca Predraga spasila drugaricu, on se hitno oglasio: Ostavio je dete da leži i pobegao, slava SILI KRSTA! (FOTO)

Autor:

Hronika

26.09.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Oca Predraga Popovića spasila drugaricu koju je udario kombi i vukao je po ulici.

KOMBI UDARIO DEVOJČICU I VUKAO JE PO ULICI! Ćerka Oca Predraga spasila drugaricu, on se hitno oglasio: Ostavio je dete da leži i pobegao, slava SILI KRSTA! (FOTO)

Foto: youtube/Oтац Предраг Поповић

Otac Predrag Popović objavio je na svom Instagram profilu da je danas umalo izbegnuta tragedija kada su se njegova ćerka Teodora i njena drugarica vraćale iz škole, a onda je devojčicu udario kombi i vukao je.

Zahvaljujući pribranosti njegove ćerke, devojčica je spasena.

U tom ludilu od vašara danas se ovo dogodilo:

Moja ćerka se sa svojom drugaricom vraćala iz škole koja se nalazi u neposrednoj blizini samog vašara. Išle su samom ivicom trotoara koji je bio zauzet tezgama, a putem, koji nije bio zatvoren za saobraćaj, proleteo je kombi pančevačkih tablica i udario Teodorinu drugaricu. Delom odeće ona se zakačila za kombi i on ju je vukao ulicom. Milimetri su je delili od podpadanja pod točak. Teodora je uspela da je cimne i bukvalno izvuče ispod kombija. Vozač je, videvši to, dodao gas, i uz sirenu da mu se sklanjaju sa puta, gledao da što pre pobegne. Ostavio je dete da leži.

Bog sam je, kroz moju ćerku, spasao danas ovo dete. Eto kako sila krsta mora da deluje i da spasava našu decu od nas samih.

Teodora me je odmah pozvala i pitala šta da radi. Rekoh da odmah zovu policiju i roditelje devojčice. Policija je uspela, zahvaljujući deci koja su tu bila i slikala vozilo, da ubrzo pronađe vozača, javni tužilac je podneo krivičnu prijavu protiv njega. Radi se o čoveku iz Aranđelovca koji je trgovački putnik...

Dete je završilo u urgentnom centru sa povredom noge, i još uvek se utvrđuje da li je reč o lakšoj ili težoj povredi, ali koliko je noga otekla neće baš to biti laka povreda. Poprilično je uplašeno, a roditelji veoma potrešeni. Bogu hvala i slava sili krsta koji čuva našu decu, nažalost i od nas samih...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading