OVO JE ŽENA KOJA JE UČESTVOVALA U KOPANJU TUNELA U CRNOJ GORI: Policija ima njenu sliku, ali je lažirala ime! Veruje se da je iz SRBIJE!

Autor:

Hronika

21.09.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. d. direktora policije istakao je da je žena u komunikaciji sa svedocima imala izrazit akcenat koji nije bio karakterističan za crnogorski jezik.

OVO JE ŽENA KOJA JE UČESTVOVALA U KOPANJU TUNELA U CRNOJ GORI: Policija ima njenu sliku, ali je lažirala ime! Veruje se da je iz SRBIJE!

Foto: SCREENSHOT/TV VIJESTI

SCREENSHOT/TV VIJESTI

Nikola Terzić, vršilac dužnosti direktora Uprave policije, izjavio je večeras na TV Vijesti koje su osobe identifikovane kao osumnjičene za iskopavanje tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji vodi do depoa. Terzić je istakao da su četiri osobe identifikovane kao osumnjičene i da su državljani Srbije, a dodao je da su još uvek dva lica neidentifikovana.

Portal CdM je objavio da crnogorska policija ima fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan i najavio je da će javnost biti pozvana da pomogne u identifikaciji te osobe.

- Krivičnom prijavom koju će podneti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (1970), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gde još uvek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte - rekao je Terzić koji skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Terzić je apelovao na građane da, ukoliko poseduju informacije o ovoj ženskoj osobi, odmah obaveste policiju.

- Sada se oslanjamo na podršku građana u smislu dostavljanja informacija službenicima policije, posebno ako znaju identitet ove ženske osobe. Iako je nađen lažni dokument u vezi s njom, fotografija koju posedujemo je tačna, a to je potvrđeno saslušanjem svedoka u istrazi. Ova ženska osoba je jedan od učesnika u ovim kriminalnim aktivnostima - naglasio je Terzić.

Terzić je takođe istakao da je žena u komunikaciji sa svedocima imala izrazit akcenat koji nije bio karakterističan za crnogorski jezik, ukazujući da je verovatno reč o osobi iz Srbije ili Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading