Pomahnitali radnik krenuo na gazdu NOŽEM zbog NEISPLAĆENIH PLATA: Isplivao snimak iz Knez Mihailove - zaustavio ga hrabri POLICAJAC! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.09.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se odigralo oko 12:15 časova u samom centru Beograda.

Pomahnitali radnik krenuo na gazdu  NOŽEM zbog NEISPLAĆENIH PLATA: Isplivao snimak iz Knez Mihailove - zaustavio ga hrabri POLICAJAC! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivši radnik jednog ugostiteljskog objekta u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu uhapšen je nakon što je nožem napao muškarca. Napad se dogodio zbog navodno neisplaćenih plata osoblju.

Incident se dogodio oko 12:15 časova u samom centru Beograda, a na ulici su bila i mala deca i mnogo prolaznika koji su svedočili nemiloj sceni. Video snimak napada, na kojem se vidi muškarac s nožem, pojavio se na društvenim mrežama.

Sve se odigralo oko 12:15 časova u samom centru Beograda. Na ulici su bila i mala deca, kao i mnogo prolaznika koji su bili očevici nemile scene.

Policajac koji se zatekao na licu mesta uspeo je savladati napadača. Žrtva je prevezena u Urgentni centar radi lečenja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading