"SPREMALA MU PILIĆE I HLEB PA GA SMUVALA, A ON BIO 25 GODINA MLAĐI OD NJE!" Meštani Kuzmina o napadu: Dovela migranta da živi na OČEVOM IMANJU!

Autor:

Hronika

14.09.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio u piljari u kojoj žena radi oko sedam sati ujutro.

"SPREMALA MU PILIĆE I HLEB PA GA SMUVALA, A ON BIO 25 GODINA MLAĐI OD NJE!" Meštani Kuzmina o napadu: Dovela migranta da živi na OČEVOM IMANJU!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, MUP Srbije

Jutros u Kuzminu, žena J. M. (49) je povređena kada ju je njen emotivni partner M. O. (26), državljanin Avganistana, nožem nekoliko puta izbo, iz za sada nepoznatog razloga.

- Povređena žena J. M. bila je u emotivnoj vezi sa osumnjičenim mladićem koji je skoro 25 godina mlađi od nje. Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala, spremala piliće i hleb i od tada su zajedno. J. M. se i ranije udavala, ima već dva braka iza sebe - kaže meštanin Kuzmin.

Napad se dogodio u piljari u kojoj žena radi oko sedam sati ujutro. Nakon napada, osumnjičeni je pobegao s mesta događaja, a povređena žena je prevezena u bolnicu u Sremsku Mitrovicu vozilima Hitne pomoći.

- J. M. ga je tada povela kod sebe kući i od tada su zajedno. Prvobitno su živeli u Šidu kao podstanari. Nedavno su se vratili za Kuzmin nakon što je pre nekoliko meseci umro njen otac, pa su došli da žive na njegovom imanje. Žrtva je pre tri dana sa migrantom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otvore nešto svoje i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde plaćaju zakup - dodaje.

Policija je brzo reagovala i uspela uhapsiti osumnjičenog M. O., koji je sada zadržan. Za sada nije poznato oko čega su se posvađali partneri. Takođe, meštani mesta gde se incident dogodio navode da žena J. M. ima dva braka i troje dece.

- Niko ne zna da kaže zašto je izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su jutros otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje. Komšije i prolaznici čuli su da se nešto dešava,a kada su došli odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju koja je krenula u akciju hapšenja osumnjičenog - kažu žitelji Kuzmina.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading