OTIMAO DECU IZ DOMA, PA IH TERAO DA PROSE: Presuda za monstruma iz Beograda - DEČAK PRONAĐEN SKLUPČAN U FONTANI

Autor:

Hronika

13.09.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak bez odeće nađen je u fonatni u junu prošle godine, a onda je ceo slučaj završio na sudu.

OTIMAO DECU IZ DOMA, PA IH TERAO DA PROSE: Presuda za monstruma iz Beograda - DEČAK PRONAĐEN SKLUPČAN U FONTANI

Foto: shutterstock

T. Ž. oglašen je krivim za dva krivična dela Oduzimanje maloletnog lica i i zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao mu je jedinstvenu kaznu od 2 godine i 8 meseci.

Okrivljenom T. Ž. je optužnicom Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu stavljeno na teret da je u dužem vremenskom periodu zajedno sa okrivljenom S. J., po prethodnom dogovoru (a za koju se vodi odvojeni postupak), u više navrata otimali maloletnu decu iako su ista bila poverena na čuvanje ustanovi RJ Dom “Moša Pijade“, jer je okrivljeni potpuno lišen roditeljskog prava, te su maloletnu decu koja su bežala iz navedenog doma, protivpravno zadržavali i vodili sa sobom u prošnju po različitim lokacijama u Beogradu, nakon čega su maloletna deca sav novac predavala okrivljenom T.Ž.

Deci je teže ugroženo zdravlje, vaspitanje i školovanje maloletnih lica, dok je prilikom poslednje prošnje okrivljeni sa maloletnom decom pronađen u blizini  TC “Fontana“, a kada je prethodno prijavljen da se nag kupa u fontani.

Podsetimo, dečak bez odeće nađen je u fonatni u junu prošle godine.

Prema rečima radnika obezbeđenja koji je pozvao policiju kada je radnica iz prodavnice videla dečaka, mališan (7) je samo plakao i sedeo sklupčan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading