TE DEVOJKE KOJE ME OPTUŽUJU... Učitelj jahanja odgovorio na optužbe za silovanje: Evo kako se izjasnio pred sudom, njegove reči su JEZIVE!

Autor:

Hronika

11.09.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sledećem ročištu će se učitelj jahanja Miloš Đurić koji je optužen za više silovanja suočiti sa svojim žrtvama.

TE DEVOJKE KOJE ME OPTUŽUJU... Učitelj jahanja odgovorio na optužbe za silovanje: Evo kako se izjasnio pred sudom, njegove reči su JEZIVE!

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Miloš Đukić (68), kaskader i učitelj jahanja, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica svoje škole, među kojima je pet devojaka bilo maloletno, izjasnio se danas da nije kriv pred Višim sudom u Beogradu. 

- Sud i te devojke koje me optužuju nisu u pravu - rekao je Đukić. 

Njegov branilac tražio je da mu se ukine pritvor ili zameni blažom merom, ali je to sudija Ivana Ramić odbila. 

Đukić izgleda propalo i orinulo, a njegov branilac tvrdi da mu je zdravlje ozbiljno narušeno. Navodi da pored više tegoba ima i demenciju.

- Miloš je u pritvoru smršao 14 kilogrma i to je čovek od 70 godina, koji nema snage čak ni da hoda. Pritvor podnosi izuzetno teško - rekao je branilac okrivljenog.

Na sledeće ročište zakazano za 25. oktobar pozvane su dve oštećene da svedoče, i Đukić će se prvi put direktno suoočiti sa optužbama. 

On je optužen da je 11 godina polno zlostavljao polaznice svoje škole, a sve je razotkriveno nakon što su devojke prošle godine izašle u javnost i progovorile o seksualnom nasilju koje su preživele.

On je optužen da je izvršio krivična dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.
On se sumnjiči da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja. 

Sumnja se da je u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.
Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.  

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading