SRAMNA ODBRANA VOZAČA GRADSKOG AUTOBUSA: Osumnjičenom za seksualno uznemiravanje maloletnice određen pritvor do 30 dana!

Autor:

Hronika

30.08.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

SRAMNA ODBRANA VOZAČA GRADSKOG AUTOBUSA: Osumnjičenom za seksualno uznemiravanje maloletnice određen pritvor do 30 dana!

Foto: Shutterstock

Vozač gradskog autobusa M. S. (57), osumnjičen da je polno uznemiravao maloletnu osobu i to u prevozu na liniji 81L, na saslušanju u tužilaštvu se branio ćutanjem.

U saopštenju tužilaštva se navodi da je nakon saslušanja, osumnjičenom određen pritvor do mesec dana.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Zemun odredilo je zadržavanje dana 28.08.2023. godine osumnjičenom M.S. (1956.) zbog sumnje da je u svojstvu vozača GSP, na liniji 81L, u naselju Altina, u autobusu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje - piše u saopštenju.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Zemun odredilo je zadržavanje dana 28.08.2023. godine osumnjičenom M. S. (1956.) zbog postojanja osnova sumnje da je u svojstvu vozača GSP, na liniji 81L, u naselju Altina, u autobusu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje iz člana 182a stav 2 u vezi sa stavom 1 KZ, prema maloletnom licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading