PLAN KOSTINIH RODITELJA PAO U VODU ZBOG NOVIH FOTOGRAFIJA: Postupak sina pravdali rečima "naše dete je bilo žrtva zlostavljanja", a sada...

Autor:

Hronika

26.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkrivena je strategija Kostinih roditelja, pa je sada, očigledno, njihov plan pao u vodu.

PLAN KOSTINIH RODITELJA PAO U VODU ZBOG NOVIH FOTOGRAFIJA: Postupak sina pravdali rečima "naše dete je bilo žrtva zlostavljanja", a sada...

Foto: Republika.rs, Tanjug/AP

Kosta Kecmanović

Roditelji Koste Kecmanovića pokušavaju na sve načine da opravdaju krvavi pir svog sina. Uglavnom kao glavni dokaz odnosno opravdanje za nezapamćenu tragediju žele da iskoriste reči svog deteta da je navodno zločin počinio jer je bio "maltletiran od strane vršnjaka", što je izjavio na jednom od saslušanja. 

Portal Republika.rs je razotkrio strategiju Kostinih roditelja, pa je sada, očigledno, njihov plan pao u vodu. Kada uzmemo sve te činjenice u obzir, jasno je da traganje za motivom neće biti uskoro zavšeno, a da dečaku-ubici niko ne sme poverovati u netačne činjenice kojima pravda svoj pir. 

- Ovako ne izgleda neko ko je "proteran" iz društva vršnjaka ili je ugrožen od njih - kratko je prokomentarisao jedan psihijatar kog smo zamolili da pogleda ove slike.

On je dodao da svakako treba sačekati kompletnu stručnu analizu iz klinike na kojoj se Kosta trenutno nalazi.

Kao što smo pisali, i logoped iz OŠ " Vladislav Ribnikar" na saslušanju u istrazi masakra u toj obrazovnoj instituciji otkrio je da je Kosta Kecmanović od najranijeg detinjstva pokazivao nasilni karakter.

Saznalo se da je Kecmanović još u drugom razredu osnovne škole ugnjetavao decu u školi.

- Logoped je kazao u istrazi masakra na Vračaru da postoji beleška o tome da je Kosta Kecmanović još pre šest godina, tačnije 2017, vršio nasilje u svojoj školi i da su se deca žalila na njega, te je škola morala da reaguje - naveo je izvor portala Republika.rs blizak istrazi.

- Roditelji Koste Kecmanovića su se odmah uhvatili  za njegov iskaz da je  bio maltretiran, ali nakon analize stručnjaka, oni to ne mogu  iskoristiti u njegovu odbranu - kaže izvor za portal Republika.rs.

- Sada im  ne  preostaje ništa drugo nego da se bave zdravljem svog deteta i to dubljom analizom, od rođenja do danas - dodaje.

Tragični događaj koji se odigrao 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", gde je Kosta izvršio masakr ubivši devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, ostavio je dubok šok i nevericu u Srbiji. Dečak-ubica, prema informacijama istražitelja, pokazao je neverovatnu emotivnu distancu prema svojim žrtvama, odbijajući da pogleda fotografije dece i radnika obezbeđenja koje je ubio.

Iako je učestvovao u ovom stravičnom događaju, dečak je istražiteljima rekao da ne zna tačno u koga je sve pucao i da li je nekoga pogodio. Ipak, zanimljivo je da je pre same tragedije pretraživao internet kako bi saznao da li u Srbiji postoji kazna doživotnog zatvora, verovatno kako bi shvatio moguće posledice svog postupka.

Dečak-ubica se predao policiji odmah nakon izvršenja masakra i od tada se nalazi pod nadzorom u psihijatrijskoj ustanovi. Stručnjaci su tokom protekla tri meseca sprovodili ispitivanja kako bi razumeli njegovo psihičko stanje, osobine ličnosti i njegovu uračunljivost. Ova tragična situacija je duboko potresla javnost i postavila mnoga pitanja o uzrocima i posledicama ovakvih događaja, te se čeka dalji razvoj istrage kako bi se razumeli svi aspekti ove tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (11)

Loading
Mile

26.08.2023 16:12

Mislim da bi celu porodicu trebalo kod psihologa na posmatranje,, promatranje ili sta vec pa cak i devojcicu jer ona je najvise vremena provodila sa njim. Naucno je dokazano da ako normalna osoba zivi duze vreme sa psihopatom, narcisom, monstrumom ili sta vec i ona ce poprimiti karakter ili obrazac ponasanja psihopate, ludaka, narcisa ili sta vec a psihopata nece poprimiti ni jednu osobinu ljudskosti, jer je empatija za njega nepoznato stanje.

Odgovori 9 11
Verona

26.08.2023 16:50

@Mile - Već postoji u psihijatriji objašnjeno kao FOLIE á DEUX .

Trend

27.08.2023 03:28

Kosta je lice i naličje tzv novosrba, i njihove dece. Većina današnje dece naročito u urbanim centrima je sebično i samoživo, sujetno i isprazno, tzv bezdušni pozeri tjs pozerke narcisoidna bića okrenuta sebi i iskjjučivo svojim zadovoljstvima površnim spoljašnjim vrednostima , dominiraju devojčice a na žalost i mnogo dečaka je krenulo sledeći njihov trend. Na njih su to preneli roditelji, primarno kompleksašice majke , inače mladi ljudi devedesetih, deca sankcija na koje se nalepilo tranziciono doba i digitalna revolucija. Od malih nogu uče decu pogrešnim vrednostima, tjs uče ih ne dobroti nego gordosti. To je jedan boiling pot i nije čudo što se ovo desilo.

Goran

30.08.2023 17:07

@Trend - Nažalost svi ti "novisrbi" su poreklom iz crne gore, kao i arkan ,milosevic ,pa čak i blažic